היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתן יודעות שהוא לא הלך לפי הרשימה ואת מה שקנה אין סיכוי שתאהבו?
8 תגובות
עמוד 1
בגלל זה בעלי לא הולך לקניות לבד לעולם. כי הוא יחזור עם שקית ריקה זה לא צריך וזה מיותר וזה יש כבר ובלה בלה בלה. ולא הוא לא קמצן זה פשוט נטיה של גברים בקניות שהכל לא צריך ואם זה לא כתוב ברשימה לא קונים אפילו שזה מבצע שווה בטרוף
חחחחחח
אצלנו הפוך מתן קונה הכל אני מסננת את הרוב
חחחחחחחח כמה מוכר! לכן אנחנו הולכים לקניות יחד, עם רשימה מסודרת.
חחחחח
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
בוודאות זה מה שאמרתתתתת חחחחח
ת׳כלס... בגלל זה המציאו את השופרסל ישיר באינטרנט... כך יש רשימה מדוייקת... אצלי הוא קונה רק מה שבא לו באותו רגע... אני כותבת פירות .. הוא מביא 3 בננות אני אומרת לו מה זה?!? למה לא הבאת תפוח/ אגס... וכו׳... התשובה שלו.. כי בא לי בננות...