הזרעה עבודה וכל השאר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    יש לי שאלה....
    אני עובדת במשרה מלאה, ולא יודעת... אני מרגישה כאילו עבודה לא ממש הולך עם כל הטיפולים האלה.....
    כל סבב יוצא שאני צריכה לעשות 3 פעמים זריקות ומעקב זקיקים שעד שאני מגיעה לעבודה זה 9 וחצי בערך... וביום ההזרעה- בפעם הקודמת סיימתי ב- 11!- אמנם לקחתי חופש אבל אני לא יכולה כל חודש חופש...
    מה עושים? \מה אומרים בעבודה?
    במיוחד ביום ההזרעה? מה אני אגיד ? אני לא רוצה שידעו על התהליך שלי...
9 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שהלספר לבוס/ית זה בלתי נמנע ולו בגלל העובדה שזה מצריך בהחלט המון איחורים. ואני חושבת שזה חשוב כדי שלא יחשבו שאת איזה מאחרת סידרתית אין בושה בתהליך הקשה הזה שאנחנו עוברות להפך לדעתי אנחנו גיבורות גדולות .
    אני במהלך הטיפולים פשוט הוצאתי אישורים ודיווחתי על העדרות של שעה שעתיים וזהו לא היה לי סיפור כזה מבחינת העבודה אבל חלק גדול מזה זה בגלל שאצלי כולם ידעו על התהליך שלי וזה דיי הקל וגרם לאמפתיה רבה. אני גם גרה בתא ועובדת באשדוד כך שהאיחורים היו יותר גדולים בגלל הנסיעה לאשדוד.
    בכל אופן שיהיה בהצלחה ושתיקלטי כמה שיותר מהר
  • חשוב לשתף את המנהל/ת בעבודה
    לא לשתף את כול העולם רק את ההנהלה כדי שידעו שזה שאת מתעכבת זה לא סתם בגלל שאת חסרת אחראיות! אלא יש סיבה מוצדקת ...

• כמו הבנות למעלה, אני חושבת שכדאי לשתף את המהנל\ת הישיר\ה כדי שיתחשבו בך...
    מבינה מאוד כמה זה לא נעים אבל עדיף :)

מקווה שהטיפול הקרוב יהיה האחרון ותיקלטי, שהיה מלא בהצלחה!!!

• אצלי בעבודה יודעים שאני עוברת טיפולים וביום הזרעה ואחרי אני לא מגיעה. את צריכה לדבר עם מנהלת ולהסביר את מצב, את מוגנת לפי החוק. בהצלחה. רק לגבי זריקות, למה את לא מזריקה בעצמך בבית?

/]
  • תגידי לאולכת לעבור טיפול.

/]
  • הי, אני יכולה לספר לך על עצמי...אני עובדת הרבה יותר מ24 שעות
    ואני חיה עם הילדים בפנימייה שאני עובדת בה והכל ידוע לכולם ויש ימים חופשיים פעם ב.. ואני גם כמוך שונאת שניכנסים לי לחיים הפרטים שלי...אבל חברה ייעצה לי לספר למנהלת עבודה . סיפרתי וקיבלו את זה מאוד בהבנה.
    אז ניראה לי ששווה שתספרי כדי שלא יפתחו עלייך עין.
    בהצלחה רבה.

רבקה
  • היי יקירה אין מנוס מלספר לבוס/ית את תראי שזה יעזור את לא תרגישי תחוה לא נעימה בכל פעם שאת נעדרת והבוס לא ירגיש שאת נעלמת ללא סיבה
    אני ושבת שחשוב לשתף את הבוס כמובן לציין שזה משהו שלא יוצא מהחדר
    בהצלחה
  • אני דווקא חושבת שכל עניין לגופו...
    הכל תלוי בקשר שלך עם מקום העבודה ועם הבוסים
    יש מקומות , ואני מתביישת להגיד אבל זה קיים, שלא יאהבו את זה שאת מתכוונת בכלל להיכנס להריון...

בלי שום קשר עפ"י החוק מגיעים ימי חופש למי שנמצאת בטיפולי פוריות
    לא מתמצאת בפרטים הקטנים כמו כמה ואיך אבל אני יודעת שזה קיים.

כולנו באותה הסירה...

בהצלחה מותק

וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל
    והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.

תותי
  • וואי בנות תודה רבה!
    הרבה מאוד התלבטתי אם להגיד למנהלת שלי או לא... והאמת אני עדיין לא כל כך בטוחה אם לספר... לא יודעת איך תהיה התגובה ואני די חדשה בעבודה...

מרגו היקרה
    3 ימים בחודש אני הולכת לבדיקות דם ומעקב זקיקים + יום ההזרעה.
    הכי קריטי לי זה ההזרעה כי זה כבר איחור רציני.. ואני חייבת לתרץ איכשהו...

אם החודש זה לא ילך נראה לי אני אספר למנהלת שלי...
    אבל ברור שאני אופטימית

תודה :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה