היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סליחה שאני לא מעדכנת יותר מידי... ימים לא פשוטים עוברים עליי אבל נשים זה עם חזק אף אחד לא יישבור אותי...
אני מתארגנת על מעבר דירה ויש לי הרבה דברים שאני צריכה לקנות נקווה שיהיה בסדר... ואני מתלבטת על משהו אגמי בגן מגיל 4 וחצי חודשים... בתחילת שנה היא עברה לקבוצה של הגדולים יותר בלי בעיה מיוחדת...5555 אני עוברת לקיבוץ ויש מקום בגן ואני רוצה להעביר אותה מה אתן אומרות?מוגזם? יותר מידי שינויים או שלא לפחד?... אני בבעיה כלכלית אם אני לא מעבירה אותה.... אודה לעזרה
9 תגובות
עמוד 1
את עוברת לבד, נכון? כל הכבוד! אז לדעתי זה טוב אם תעבירי אותה גן. נראה לי שעדיף שיהיו לה פחות דברים שיזכירו לה את העבר... בהצלחה לכן
מאמי.. די ענית לעצמך אמרת שאת בבעיה כלכלית אם את לא מעבירה אותה
בכל מקרה ... מלא
ממי, אני שמחה לשמוע ממך
להעביר שתוכלו להסתגל שתיכן בקלות דרך אגב גני קיבוץ ידועים בכך שהם אכותיים מאוד (וגם שלעולם אין בהם חופשות חחח)
בוקר טוב מהממת!!!!!
לדעתי, תעבירי אותה. גם אם תהיה תקופה קצת קשה היא תסתגל.
תעבירי אותה. כי היא כבר רגילה למסגרת, יהיה לה אולי קשה ביומיים הראשונים אבל אח"כ זה יסתדר! בהצלחה
להעביר
חשבתי עלייך מלא! טוב לשמוע ממך!
קבוץ זה מקום מעולה לילדים בכלל. לא נשמע שיש לך הרבה ברירה - תעבירי והיה בסדר, מקסימום כמה ימים הסתגלות קצת - ואח"כ יהיה בסדר.
כל הכבוד לך! את עושה את הצעד הנכון פייס: ortal_hori
אומנם לא הגבתי לך אבל קראתי את מה שכתבת בשרשור שפתחת השבוע היה לי עצוב שזה המצב אליו הגעתם מחזקת את ידך ואת עושה את הטוב עבור שתיכן גם אם לא קל בהתחלה תזכרי שבכל שינוי יש נוי אז בהצלחה מגיע לך הטוב ביותר כל הכבוד על המהלך וביתך בטוח תסתדר בהצלחה