היום שאיבה בנות עזרההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות היום יש לי שאיבה בפעם הראשונה מה אני צריכה לקחת איתי?
23 תגובות
עמוד 1
  • יווו מאמי מחא בהצלחה!!!!!!!

לא עברתי את זה אז אני לא יודעת לענות לך...

בבקשה עדכני אחר כך ספרי איך עבר לך

• תודה בובה אני יעדכן רק שיעבורר כבר אני בלחץ מטורף!!
  • אם זה עוד רלוונטי - הדבר היחיד זה כפכפים! מעבר לזה אין צורך כלום. יהיה בסדר! זה באמת ששום דבר! שיהיה בהצלחה!
  • הייי בובה

מה קורה איתך ?

• תודה
    איתי הכל בסדר כמעט אני ממתינה כרגע לתור שלי לחוצה ומאוד רוצה להיות אחריי
    מבטיחה לעדכן אחריי התהליך ממי
  • תודה
    איתי הכל בסדר כמעט אני ממתינה כרגע לתור שלי לחוצה ומאוד רוצה להיות אחריי
    מבטיחה לעדכן אחריי התהליך ממי
  • ברור שזה כבר לא רלוונטי אבל אני לקחתי כפכפים, תחתון ספייר ומגבונים...
  • זהווו אני אחריי כבר בבית מתאוששת חוץ מכאבים בבטן התחתונה הכל בסדררר מאחלת לעצמי ולכולכן בהצלחהההה ובשורות טובות!!! אגב שאבו לי 12 ביציות אני מאושרתת
  • נופי כל הכבוד שאת אחרי, תנוחי תשתי המון מים ו12 שנשאבו זה מעולה!!!! שתהיה החזרה כייפית ויאללה בעזרת השם בשורות טובות החודש אמן!!!!!!!!!! המון הצלחה
  • היי מאמי!!

שמחה בישבילך שאת אחרי ושאת בבית
  • נופי, סחתיין עלייך!
    מילאת תבנית!
    יאללה, שתהיה הפרייה פורייה, החזרה קלילה, אינשאללה הריון תקין וידיים מלאות.
    אמן ואמן ואמן!!!! :-))
  • תודה בנות על התמיכה יש לי כאבי בטן כמו צירים כאלה כואב לי כשאני יושבת או קמה אבל שורדת לגבי הביציות היום הרופא צריך ליצור איתי קשר ולהגיד לי כמה ביציות הפרו וכנראה יום שבת זה ההחזרה אני כל כך שמחה שאני כבר מאחוריי השאיבה כל כך פחדתי קצת מלחיץ החדר ניתוח הזה ועוד קושרים לך את הידיים והרגליים אבל החלק הכי כייפי זה ההרדמה תענוגגגג חחח
    שיהיה לכולנווו בהצלחה ואמן החודש הזה יהיו לכולנו בשורות טובות שייגמר כבר הסיוט הזה!
  • מורן היי,

לרוב לא מצליחים להפרות את כולם בהצלחה אלא רק את הטובים ביותר מתוכם מחזירים כמה טריים בסבב הזה ואת השאר מקפיאים . בהחזרה מחליטים לפי גיל ומספר טיפול כמה יחזירו לכל מטופלת . אני תמיד החזירו לי 2 כל סבב ובסבב המנצח החיזרו 3 אבל אני בת 35 היום וזה היה אחרי כמה סבבי החזרים של טריים ומוקפאים.
  • נופי- אמאלה למה קושרים את הידיים ואת הרגלים???????
  • מורני זה בקטנה הם קושרים כי כנראה יש רפלקס או משהו כזה ודרך אגב קיבלתי כבר תשובה הפרו לי 6 ביציות ומחר ההחזרה
  • שיהיה בהצלחה
  • היי נופי

בהצלחה בהחזרה !!!
    שמחה שמלאת תבנית ביצים חחח

• נופי בהצלחה בהחזרה!!!

ועכשיו בהחזרה - את בוחרת כמה להחזיר? או הם קובעים?

• היי נופי
    ראשית המון המון בהצלחה!!!!!!
    ושנית כמה שאלות אם לא איכפת לך -
    למה כל כך מהר התחלת עם הטיפול הזה?
    עשית הזרעות לפני שלא צלחו?
    אני צריכה לעבור הזרעה וקצת לחוצ.ה.
    ..
  • בהצלחה!!!!!!
    תעדכני !!!
    נופי, לפני ההפריה עשית הזרעות עם הורמונים? כמה פעמים?
    ומה היתה הבעיה?
    תודה!
  • מורן אין לך מה לדאוג , קשירה זה נשמע רע חחח לא הרגשתי שקשרו אותי בשאיבות זה פשוט כיסא גניקולוג כזה ותוך שניה את כבר ישנה אז זה בסדר.
    אצלי זה הצליח בהחזרת הטריים השלישית באמצע היו לי 3 החזרות של עוברים מוקפאים שלא צלחו ואצלי עשו גם הנצה בפעם האחרונה (עשו חור במעטפת העובר כדי לעזור לו להשתרש).
    אני חושבת שאצלך בגלל הגיל לא יחזירו כל כך מהר יותר מעובר אחד יש איזו חוקיות לגבי זה ובעזרת השם שילך הכי מהר שאפשר לך ולנופי ולכולן כאן.
    אני חושבת שאם יהיו כמה וכמה טיפולים יהיה שווה להתחיל ללחוץ על החזרת 2 עוברים ,3 עוברים כמו שהחזירו לי לא יחזירו לך בגיל הזה לדעתי.
  • ממש מבאס .. - אני חושבת שזה ממש לא פייר לעבור את כול התהליך ובסוף להחזיר אחד בלבד!
    אני הייתי רוצה להחזיר מינימום 2...

• אפשר להחזיר גם 3-4, מה יקרה אם כולם ייתפסו???
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה