אפשר לחלוק אתכן סוד? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתחילה לקחת חומצה פולית... לא יודעת אם אני שלמה לגמרי עם ההחלטה אבל מצד שני לא יודעת אם מישהו שלם לגמרי עם זה...

אבל זה ייקח זמן כי אני גם מתכוונת להוריד במשקל לפני ההריון, אני במצב מחריד כרגע ואין לי כוונה להתחיל את ההריון עם כזה עודף היסטרי.

אבל ממש רציתי לחלוק איתכן את זה... לא לגלות לאף אחד
31 תגובות
עמוד 1
  • ייישששש!!!! איזה מרגש!!!!!!

מאחלת לך שבקרוב יהיה חור בגומי

• בהצלחה עם ירידה במשקל וגם עם חומצה פולית
  • שיהיה בהצלחה.
    גם עם החומצה הפולית
    גם עם הירידה במשקל
    וגם עם.....
  • איזה כיף לשמוע!!! לדעתי עדיף להרזות אחרי הלידה (כשהגוף מלא בהורמונים שעוזרים לחילוף החומרים)....
  • תודה רבה

• אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • שיהיה המון המון בהצלחה :)

• טוב שהתחלת! זה בטוח לא יזיק
    ומקווה שהכל יקרה כפי שאת מתכננת
    ששששש.....

• יוו איזה כיף לשמוע!!
    בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• יואוווווו, איזה כיף!!!! איך אני שמחה ומתרגשת בשבילך!
    שיהיה המון בהצלחה עם הדיאטה ויאללה לעבודה!

• יוון! איזה כייף!

• יואוווווו... מרגש!!!!

• בהצלחה!!!
  • איזה יופי !!!!!

אחלה החלטה לשנה החדשה

נטשה

• פייס: ortal_hori

• תודה בנות... אני כותבת ולועסת סלט לארוחת צהריים חחחחח
  • שיהיה בהצלחה וסלט לצהרים זה מעולה אבל אל תשכחי שאת צריכה להגיע מוכנה להריון עם גוף בריא אכלי מסודר ועשיר בויטמינים בהצלחה מקווה שלא ביאסתי..
  • למה לבאס, ממי? את צודקת במיליון אחוז. בגלל זה אני תמיד מעשירה את הסלט שלי במלא דברים כדי שהוא יהיה בריא. הנה דוגמה לסלט שאני ממש אוהבת: עגבניה, מלפפון, גמבה, סלרי, בצל ירוק, גזר, אבוקדו ותוספת קטנה של אורז/בורגול/קינואה. אפשר גם להוסיף נענע, מלא מלא לימון וקצת שמן זית. הכל קצוץ קטנטן ותאמיני לי שזו ארוחה משביעה, בריאה והכי חשוב: טעימה!!!
  • אה אוקי חשבתי שאת אוכלת רק ירקות אגב אל תשכחי בשר/דגים/גבינות יש שחושבים שבזק זה טוב וזה רק נזק בהצלחה
  • איזה מרגש זה!!!

בהצלחה ונראה לי שמעכשיו כל פעם שתהיה חסויה נדע מי זו
  • יוווווווווו!!!!!!!!!
    מקסימה שכמוך,
    שיהיה בהצלחה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזו התרגשות!!!!
  • חחחח ג'ני, אני החלטתי כבר מזמן שלא אהיה חסויה

• ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

• בהצלחה ממי
  • איזה יופי! בהצלחה!
  • מאמי בהצלחה

• ??? ??? ??????? ?? ?????
    ???? ???? ???????
    ???? ??????????

• מיכלי...
    אני איתך
    כל מילה בסלע

• תודה רבה מתוקות שלי.

מרווה, אלינורי
  • בהצלחה מותק