זה אמיתי??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4327440,00.html

מי מייצג אותה? וחושב לעצמו לתת לה להביא לעולם עוד ילד???
    לאן הגענו?
    איפה היא תגדל אותו? בכלא...??

תאמינו לי בזבוז כספי ציבור!!!!!!!!!!!!!!
    [
27 תגובות
עמוד 1

• פייס: ortal_hori

• תראי, אם מדובר על אי שפיות זמנית כמו שהיא טענה אז..
    אז ייתכן שהיא עכשיו מאוזנת ויהיה לה עתיד יותר טוב.
    אבל כן, זה עדיין ישמע הזוי, מפחיד, מסוכן, מדאיג מאוד!!! אם בית המשפט יאשר כזה דבר..
    http://www.oogle.co.il/?friend=3580

• יתנו לה ואז אחרי שהיא תיכנס להריון ע"ח כספי המיסים יעבירו אותה לרוסיה....
    היא גרושה, אין לה הורים, הילד הזה יגדל אצל משפחות אומנות אבל בשביל שהיא תרגיש טוב עם עצמה אחרי שרצחה ילד אחד יתנו לה.... וזה עצוב מאוד....

עורכי הדין צריכים לדבר בעדה כי זה תפקידם......

• אני חושבת שזה מאד מורכב... ועצוב

• ]
  • אני מסכימה עם שמש...
    אולי אני היחידה כאן, אבל נורא כואב לי על האישה הזאת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אני בטוחה שזה עצוב ומורכב אבל אשה בת 47 לרוב צריכה לעבור טיפולי פוריות בעיקר אם אין בן זוג כך שלשחק את אלוהים זה בידי הרופאים ובעיקר האשה....

לא זוכרת אם היה רשום לכמה שנים היא אסורה ובכל מקרה נראה לי לאפשר לה להביא ילד כזה לעולם זה פשע כלפיי הילד הזה. ממש פשע לשמו
    ילד שלא יוכל לחיות עם אימו, ללא קרובי משפחה, לבד בעולם עובר בין משפחות ומוסדות.... איך אפשר במודעות מלאה למצב להביא ילד לעולם שכזה? איך?
    מקבלת שלא כל דבר ניתן למנוע, אבל החשוב כאן צריך להיות הילד לא האם....

• למה לשפוט אבל?
    אתן יודעות שהיה לה ילד עם צרכחם מיוחדים?

• גולי - סליחה, אבל אז מה אם הילד היה בעל צרכים מיוחדים?? זה לא אומר שמה שהיא עשתה היה בסדר
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אני לא שופטת. אחרי שראיתי פעם את הסרט ההוא על דיכאון אחרי לידה - באמת שהכל אפשרי אצל נשים בדיכאון. יש המון רמות. אני לא אומרת שאני בבעד לעבר אותה אני ממש נגד. בעיקר כי נשים כאלו בד"כ לא מחלימות מהדיכאון אם אני זוכרת נכון את מה שנאמר שם.

• אני גם הייתי בהלם מהכתבה בצהריים והתגובה הראשונית שלי היתה כמו שלך.
    זה פשוט הזוי ואני מאוד מקווה שלא יאשרו לה. לא בגלל שהיא רצחה את הבן שלה- על זה היא נשפטה והוסכם שהיא לא היתה שפויה באותו רגע (לא שזה מפחית מחומרת המעשה

• עיזבו את העניין של רצח הילד הגדול...
    ירדתי מזה לגמרי...
    עדיין ילד נוסף שיוולד לאם בת 48-9 (בד"כ לא מצליחים בפעם הראשונה והריון לוקח 9 חוד' בד"כ)
    האם בכלא, אין לה בני משפחה וילד יכול להיות בכלא עד גיל שנתיים-שלוש
    לדעתי חייבים להסתכל כאן קודם כל על טובת הילד!
    להביא ילד לחיי מוסדות ומשפחות אומנות זה ממש לא בסדר בעיני. שוב, אם זה מבחירה מודעת, לא בגלל משהו שקרה לאחר מכן.....

• אני עם לינבר.

לא בגלל הילד שנפטר, בגלל שיש פה אשה ללא בן זוג, ללא תמיכה משפחתית שמצבה הנפשי שביר ביותר ובנוסף להכל היא בכלא. אם היה לה בן זוג, משענת מישהו שיתמוך בשעות הקשות הייתי יכולה להבין את הרצון להתחלה חדשה , אם היא היתה משוחררת ויכולה לטפל בילד. להיות אם חד הורית ללא תמיכה דורש כוחות עצומים, אז לעשות זאת במצב נפשי שכזה ומתוך הכלא?

אם היא כבר היתה בהריון לא היה מה להתערב או לעשות בעניין אבל להביא ילד מלכתחילה למצב שהוא יגדל במשפחות אומנה זה התאכזרות אליו ואליה, זה שם אותה במצב בלתי אפשרי.

• היי,
    לא מובן לי משהו - אם זו הייתה אשה ללא ההיסטוריה של רצח ילדה הראשון, רצח מזעזע בהטבעה בים, אלא סתם אשה. סתם אשה רגילה מן הישוב, שמסיבותיה שלה (היותה חד הורית, היותה בעלת בעיות פוריות, היותה בעלת קשיים כלכליים, או וואטאבר. מחק את המיותר.) החליטה להביא לעולם ילד בגיל המופלג של 47 - האם גם אז הייתן אומרות את שאמרתן כאן?
    לא מבינה למה הגיל רלוונטי במשוואה הזו.
    אולי בגלל שגם אני ילדתי בגיל שקרוב ל - 42, אבל באמת שאני לא מבינה.
    סליחה מראש, אבל נראה לי קצת חשוך בימינו לקחת את גיל האשה (בפרט כאשר מדובר על שנות ה - 40, ולא על שנות ה - 70 לחיי האשה...) כפרמטר כלשהו שרלוונטי במשהו לשיקול שצריך להיות אישי ופרטי של בעלת הדבר בלבד, ולא שיקול של כל עמישראל ואחותו.
    ולגבי הדעות לגבי רמת ה"מסכנות" של ילד להיוולד לתוך כל השיקולים שיכולים להיות נכונים לגבי מצבה הבריאותי-נפשי-פסיכיאטרי: יכול להיות שזה נכון, ויכול להיות שלא.
    אישית, מהיכרות אישית לגמרי, אני יכולה לספר שעל כל סיפור של קושי בגידול ילד להורים לוקים בלקות פסיכיאטרית, יש לא פחות מעשרה סיפורים אחרים של אושר משפחתי, שפע הורי וילדים מטופחים ומתוקתקים מכל בחינה שהיא.
    ממש רחוק מן האמת לתאר מצב של "ילד מוסדות" מוזנח, מנוזל ורפה רק בגלל סיבה פרוזאית של היוולדות לאם לוקה בלקות פסיכיאטרית.

ולא, צולי. אף סוג של דכאון (כולל "דכאון אחרי לידה") הוא לא משהו ש"לא מחלימים ממנו".
    כמו שכתבת, יש רמות שונות, ויש גם רמות החלמה שונות. גם במידה ואין החלמה מלאה, דכאון הוא משהו שחיים איתו - ובהצלחה רבה. יש טיפולים ייחודיים לדכאון, ויש תרופות. אלו וגם אלו עושים נפלאות, וגורמים לחיים להיות באמת נפלאים.
    להבדיל - האם היית מונעת מאשה להיות אם כי יש לה סכרת או יל"ד?
    גם אלו מחלות כרוניות שניתן לחיות איתם היטב, וכך גם הדכאון.
    הסתכלי סביבך, יותר ממחצית מן האנשים שסובבים אותך בכל רגע נתון, חיים עם דכאון כרוני, שבעבר היה מג'ורי ואולי היה מלווה במחשבות אובדניות, אולי גם בנסיונות אובדניים.
    היית חושבת בלבך למנוע מאנשים אלו את ההורות?
    תחשבי על זה.
    שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• אבל שרוני.....
    ש לי בת דוד בגיל זה בהריון עם תאומים ותהיה להם אם חד הורית נפלאה.
    גם עלי עצמי עדיין לא החלטתי אם ומתי.....
    אבל! וזה אבל ענק! האשה יושבת בכלא!
    ילד יכול להיות בכלא עד גיל מסוים, לגדול בתוך בטון ותיל ולאחר מכן הוא מחוייב לצאת מבין כותלי הכלא.... ואז להיות מועבר למשפחה אומנת - זה כמובן במידה והיא תישאר בארץ כי היא כבר הגישה בקשות לעבור לכלא ברוסיה ואז הילד הזה יועבר לבית יתומים.
    אז עם כל הכבוד לאשה, לחייה האומללים, ללדת ילד לתוך מצב כזה זה פשוט לא הוגן מבחינת הילד.
    הרי כל הזמן מסתכלים על טובת הילד - איפה היא נימצאת במצב כזה? מי מסתכל עליו בכלל? להיות בודד בעולם כי אמו חשקה בילד שאין לה אפשרות לגדלו כי היא בכלא (ולא משנה מה הסיבה, כרגע זה המצב הנתון) ילד ללא סבים, ללא דודים, ללא אב, בודד במערכת עצומה....
    באמת נראה לך שפייר לעשות דבר כזה לילד?

• סליחה על ההתייפיפות אבל,
    הייתן נותנות לרוני רוני ולמארי פיזם להביא עוד ילד לעולם????????

עם כל הכבוד לרמות של דיכאון - האישה רוצחת! היא רצחה את הבן שלה,
    האישה הזו הטביעה את הבן שלה, ילד בן 4! היא היתה צריכה להשתמש בכוח פיזי כדי לעשות את זה (אני רק חושבת על זה ויש לי צמרמורת)
    אז אלוהים או לא אלוהים - אני לא חושבת שמגיע לה להיות אמא!

אני חושבת שזה הזוי שבכלל נותנים מקום לבקשה כזו
  • שרוני,
    אין לגיל שום קשר מבחינתי, אם היא הייתה בת 25 הייתי אומרת אותו הדבר.
    ההבדל היחיד שבגיל צעיר היא היתה עושה זאת בכוחות עצמה לא יכולת למנוע את זה ממנה להכנס להריון. כאן מדובר על הפריה מלאכותית שזהו מאמץ אדיר ודורש כח וזמן, מביא איתו שינויים הורמונלים רבים ומצבה נפשי גם ככה מעורער, וכל זה עדיין לא משתווה לעובדה שהיא בכלא. זה לא שהיא השתחררה, עברה בדיקות אצל מומחים, עברה שיקום התייצבה וכו'. היא עדיין בכלא.

אני לא חושבת שיש למנוע מאדם את הזכות לילד אבל כאן את לא מונעת את פשוט לא יוזמת הבאת ילד למצב כזה.

• אסור לאשר לה, היא חולה והיא גם סכנה לילד הבא. אבל המדינה שלנו יותר מדי יפת נפש והם בטוח יאשרו
  • אני מסכימה עם כולכן, ותפסיקו לקרוא לי "יפת נפש" ו"מתחנחנת" לפני שאני עפה על מישהו, כי אני הכי לא!!
    הדבר העיקרי כאן הוא העובדה שמדובר על עבריינית שמרצה עונש שניתן לה על פי חוק העונשין לעבירות פליליות בבימ"ש, שתודה לאל, עדיין מכיר ברצח כעבירה פלילית בדרגת חומרה גבוהה.
    וזה הכל.
    אין קשר לגיל, לתרגיל, או לעובדת היותה נכת נפש המתמודדת עם דכאון קל, בינוני או קשה.
    האשה הזו עבריינית.
    יכול להיות מתמודד נפש שעושה עבירות פליליות.
    רב מתמודדי הנפש, כמה מפתיע, רחוקים מן העבריינות מרחק רב.
    יכול להיות עבריין לא נכה נפש, למרות שלמרבה האבסורד הטיעון לחפות של "אי יציבות נפשית" הוא טיעון מככבב במסדרונות ובאולמות בימ"ש.
    לכן, ואך ורק לכן - היותה עבריינית מורשעת, כל הטיעונים בדבר גידול ילדון שנולד לתוך חיי סורגים, ובמידה ולוקחים בחשבון את טובת הילדון בלבד - הם טיעונים נכונים וצודקים.
    ללא קשר לדברים אחרים שגם כך הקשר שלהם לעניין הוא קלוש ביותר.

ורוני רון ומרי פיזם ימ"ש, וגם רוצח רוה"מ שירקב אמן, הם עבריינים מורשעים, ולכן הטיעון כנגדם הוא אותו טיעון.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• הדסקה- זו לא השוואה בין רוני רון לבין האישה הזאת...
    היא הטביעה את ילדה ונכנסה להיסטריה וביקשה עזרה (אם אני זוכרת נכון).
    רוני רון רצח את רוז והכחיש תקופה ארוכה עד שלא מצאו את הגופה שלה.
    ברור ששני המקרים קורעי לב, אבל אל תשווי ביניהם. את רוני רון הייתי חונקת במו ידי, על האישה שהטביעה את ילדה אני יכולה רק לרחם
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • שרון - אני לא חושבת שאת מתייפיפת או יפת נפש או כל דבר "שמאלני" שכזה
  • ענברי
  • יש מקומות שהחוק היבש צורם, לא?
  • יקירתי היפה
  • את מבינה שאת סותרת דברייך????
    ובאמת שניסיתי להיות נחמדה לאורח מחשבתך
  • אני אנסה להסביר,
    מלכתחילה התנגדתי לאוסף הסיבות: "בת 47" ו - "חולת נפש" ככאלו שימנעו ממישהו או מישהי להיות הורה.
    לעניות דעתי הבלתי קובעת, לא הגיל ולא עצם היותו של אדם מתמודד עם נכות פסיכיאטרית הם בפירוש לא סיבות לאי הבאת צאצאים לעולם.
    דברתי על העבריינות, ועליה בלבד, ואף הסכמתי מהמקום הכי "מקצועי" שללדת בכלא תוך ריצוי עונש מאסר על עבירה מורשעת בבית משפט - זה דבר שככל הנראה הוא ממש לא הדרך האידאלית לגדל ילד.

באמת שאני לא רואה קשר לפמיניזם, שוביניזם או קפיטליזם חזירי (
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה