קרן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאמי את ניידת???
    אולי בכל זאת תבואי איתנו למשחקייה מחר?

יש במעלות חנות מקס סטוק - ממש זולה.
    אם תרצי אשתדל לקפוץ לשם לראות אולי יש דברים מגניבים לרעיונות של קישוט למסיבונת של בר.
    חוץ מזה עוד רעיון - עכשיו יש מכירות של כל הקישוטים של הקריסמס.... הכל בגרושים, אולי שווה לך לעשות סיבוב בשווקים לראות שם דברים שאפשר לקנות.
    [
9 תגובות
עמוד 1

• היי לך!

• אויש ברברונה מיכסנונה...
    שונאת שהילדים חולים, מרגישה כל כך חסרת יכולות מול זה.
    תנסי לבדוק חנויות של נוצרים, יש שם את הקישוטים המדהימים והמנצנצים של קריסמס, אפשר לקשט איתם אחלה מסיבה!!!
  • נדחפתי

• אני עובדת על היכולת שלי לסבול תת תנאים כדי להכין את עצמי לתנאי ההעסקה של רופאים בארץ.

• חחחחחחחחח
    קרן
    צודקת!!
  • הי קרן שברוש תרגיש טוב רפואה שלמה
    לא יצא לי להגיב לשרשור שלך של יום שבת אגיב לך עוד כמה מילים בפרטי ברגע שיזדמן לי מתפללת בשביל שהכל יסתדר...
  • הייי הייי אני הולכת לקפוץ למקס סטוק
    יש לי לאבזר את היומולדת שלי ושל הילד
  • מתערבת
    קרן רק רציתי לומר שאני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה