היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כרגע לפני הזרעה חמישית, עם פיורגון, הבנתי שהרופא ייעד לי במידה ולא נצליח עוד 2 הזרעות חוץ מזאת, ז"א סהכ 7.... זה נורמלי? זה הרבה? אשמח לחוות דעתכן. אגב אצלי הכל תקין ואצלי בעלי מורפולוגיה מעט נמוכה

5 תגובות
עמוד 1
  • כעיקרון זה הרבה, בדר"כ עושים 3 ואז מפנים ל-IVF.
    יש לי חברה שעשתה 8 הזרעות ואז הופנתה ל-IVF.
    אולי הרופא רואה פוטנציאל להמשיך הזרעות...
  • מאמי כבר דיברנו על זה ..
    לדעתי זה המון
  • אוראלי מה את עושה פה??? את דעתך אני כבר מכירה למה נראה לך שקפצתי לכאן? חחחחחחחח

• בקופת חולים שלי לפחות, כשיש ביוץ טיבעי תקין וכשהזרע חלש אבל לא גרוע במונחים שלהם שנחשב כגרוע, אז לא מפנים להפריה ישירות וצריך לעשות 3-5 סבבים של הזרעות עם זריקות ומה שעשיתי בלי זריקות לא נחשב. יש וועדה וכאלה...
    גם הרופא הפרטי אמר את אותם דברים... אז אני עושה סבבי זריקות בלי ברירה.
    באמת הרבה הזרעות!
    תבררי אולי בקופ״ח שלך כבר אפשר לעבור שלב. אולי בגלל זה אמר עוד 2.
    תעדכני...
  • חחחחחחח יסימנושששששש

אין עליךךך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה