צריכה להתייעץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• --------------------------------------------------------------------------------
    שלום בנות יקרות
    שנים לא הייתי כאן וואו מה שלומכן.

רציתי לשתף אתכם במה שעובר עליי.

ברוך השם יש לי 2 ילדים.
    אני רוצה שלישי וכבר שנה אני מנסה להרות ללא הצלחה עד שיוני האחרון היה הריון ונפל בשלב מאוד מוקדם.
    מאז אני מאוד מתוסכלת. החודש עדיין לא הגיעה המכשפה וכבר 34 יום שאין לי דבר.
    נורא התרגשתי וחשבתי שזהו זה זה. אבל עשיתי בדיקה בייתית הבוקר ולא היו הפסים הנחמדים.

כולי מתוסכלת ולא יודעת יותר מה לעשות.
    אציין שהייתי אצל רופאה שלא רצתה לעזור בקידום העניינים כי אומרת שביוני בכל זאת היה משהו בדרך טבעית.

כולם אומרים לי לעבור רופא אבל אני רגילה אליה
    מה אתן מציעות????????

בשורות טובות לכולן!
2 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה, נשמע מתסכל ומאכזב... בהריונות הקודמים נקלטת טבעי? תראי, את צריכה להרגיש נוח עם הרופאה שלך, אם נוח לך איתה, והיא רוצה שתחכי עוד חודשיים, אז אולי שווה לחכות, אם גם ככה לא נוח לך איתה, אז בכל אופן אין לך מה להשאר אצלה..
    עשית בדיקות והכל? ראית שהכל תקין?
    מאחלת לך שהאיחור ימשיך לעוד 9 חודשים בריאים, מאושרים ומלאי אהבה... בהצלחה!!!
  • היי חמודה ברוכה השבה ומאוד מקווה שלא נראה אותך פה הרבה זמן

לדעתי אם בימים הקרובים עדיין כלום לא מופיע הייתי מבקשת לעשות בדיקת דם בכדי לשלול סופית. האם המחזור שלך סדיר?
    בקשר לרופאה, את צריכה לראות מה הכי נוח לך! אל תישארי אצלה כי נוח לך ובגלל שאת כבר מכירה אותה... וכו' את יכולה למצוא מישהי/ו יותר טוב אם תצאי מאזור הנוחות. אבל הכי חושה- רופא עם המלצות!!

שיהיה לך המון בהצלחה והלוואי ותעדכני אותנו ב :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה