למי יש יס???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שונאת את היס האלה! למה אין אפשרות להזמין תוכניות לילדים? כמו יובל המבולבל ורינת???? לאחותי יש הוט ואצלהם יש אפשרות להזמין תתוכניות האלה ואחיינית שלי כל כךךך אוהבת את זה ובא לי שגם יהונתן יראה אבל כל מה שיש לי זה הופ ילדות ישראלית והוא כבר גדול כמה עוד יכול לשמוע רק שירים כל היום?
7 תגובות
עמוד 1
  • יש עכשיו חבילה חדשה ביס שאת משלמת כולה 20 שח ואת מקבלת את כל ערוצי הילדים דיסני גוניור הופ ילדות ישראלית בייבי ועוד סה"כ 11 ערוצים .
    במקום לשלם 15 ש"ח על ערוץ הופ ילדות מוסיפה עוד 5 ש"ח לחודש ויש לך עוד מלא ערוצים .. חבל שלא עידכנו אותך במבצע הזה ...
    תנסי
  • אם אני לא טועה יש אפשרות כזאת בvod
  • את צריכה VOD
    ואם לא אז תעשי את החבילה החדשה ב-20 ש"ח
    יהיה לך את ערוץ ילדות ישראלית, שם יש כל הזמן שירים

• יש לי את ערוץ הופ ילדות ישראלית יהונתן כבר שנה צופה בזה זה רק שירים ואני רוצה שיתחיל לראות תוכניות.......

• לנו יש את דיסני ג'וניר, הם מתים על הערוץ הזה. ועכישו באמת אפשר לשלם 20 שקלים על כמה ערוצים.
    אני מורידה להם סרטים מהאנטרנט, פותר לי המון בעיות!

• יש את ערוץ 40 בייבי ושם 3 פעמים ביום יש רינת. אני הקלטתי לנועה מלא ושמה לה כל הזמן.

תאמיני לי בהוט לא יותר טוב זה רק נראה ככה ואני מדברת מניסיון של מישהיא שהייתה צריכה לשלם קנס של 900 ש"ח ... כן כן שעת מכון כדי להתנתק מהם וזה עוד היה בתקופת התחייבויות.

אז פשוט תתקשרי ליס ותבדקי מה את יכולה לעשות כדי שיהיו לך ערוצים שאת רוצה.
  • שירה ליובל המבולבל ולינת יש חוזה עם הוט
    זה כמו שאת הסדרה של הדוד חיים תמצאי רק ביס
    "כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה