מישהי יכולה לשתף מה ההליך שעושים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לקראת החזרת מוקפאים? מלוות פה גם זריקות או שיש משהו אחר? אני לפני מחזור, אחרי בטא שלילית, קצת מבואסת. שאבו לי חודש שעבר 14 ביציות, מהם "יצאו" 8, החזירו 2 והיום הסתבר לי שנותרו לי רק 2 מוקפאות! כמובן שאני מאוד מקווה שההחזרה הקרובה תהיה האחרונה אבל, במידה, ולא.. אצטרך להתחיל את כל ההליך מחדש! (עוד סיבה לקוות שזה יהיה הטיפול המנצח!)
    מבאס!
3 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    לקראת תהליך מקופאים לא צריך לעשות זריקות. לוקחים רק כדורים, אני לקחת פרוגינובה, עושים מעקב זקיקים אבל ברמה מצומצמת יותר ובאים להחזרה וזהו. מבחינת התהליך הרבה הרבה יותר קל מהשאיבה!!
    אז יאללה לדרך! ושיהיה המון המון בהצלחה
  • בהצלחההה ממי שיהיו בשורות טובותתת
  • בהצלחההה ממי שיהיו בשורות טובותתת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה