רוצה לשמוע חוות דעת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    שמי לירון ואני חדשה פה, האמת שאני מחפשת עצות, דוגמאות...
    אני בת 26 ויש לי ילד בגיל שנה וחצי, אני נמצאת בשבי הריון מתקדמים שבוע 27 (חודש 7).
    בהריון הראשון ילדתי בשבוע 38 +4, הגעתי לבה״ח עם פתיחה של 2 סבלתי מצירים כול 3 דקות במשך 28 שעות. צעקתי, בכיתי, השתוללתי ולא יכולתי לשאת את הסבל שעברתי. כשסוף סוף הגעתי לפתיחה של 2 וחצי קראו למרדימה לשים לי אפידורל יש לי קעקוע בעמוד השדרה. המרדימה לא הסכימה לעשות לי אפידורל הסתובבה והלכה בהיותי מתכננת לפניה... לאחר מספר שעות הגיע מרדים אחר ולאחר שירדתי לברכיים הוא הסכים לעשות לי ברוך השם האפידורל נתן לי לנוח לאחר 10 שעות ילדתי את נועם, לאחר שהתינוק יצא השיליה נדבקה לי לרחם. לקחו אותי לחדר ניתוח לעוד 4 שעות של גרידת השיליה. עברתי ייסורים וסיכון גבוה. כעת אני בהריון שני וא ני מאוד רוצה לעשות ניתוח קיסרי לחסוך לי את החוסר ידיעה והסיכון שאני לוקחת אם כן יעשו לי אפידורל ואם לא ופחות סיכום להידבקות השיליה בפעם נוספת. אני יודעת שההחלמה נורא נורא קשה אבל לחשוב שאלד ללא אפידורל מוציאה אותי מדעתי אני פשוט אשתגע הפחד הזה לחוות את הצירים ואת הלידה ללא אפידורל מוציאה אןתי מדעתי... האם יש כאן מישהי שעשתה ניץוח בהזמנה אישית ומראש?? האם מישהו יכול לעודד אותי??? 
13 תגובות
עמוד 1
  • אני לא בעד ניתוחים מוזמנים מראש
    פייס: ortal_hori

• ברוכה הבאה!

לא יודעת לייעץ אבל בכלמקרה מאחלת לך חוויה מתקנת
  • זה נשמע שעברת חוויה לא פשוטה בכלל! החששות שלך מובנים לי לחלוטין!

נטשה

• לא כל כך יודעת לייעץ לך
    אבל ממש מקווה שתעברי חוויה שונה לחלוטין

• עברת חוויה לא פשוטה ואכן אולי עדייף יעוץ מוסמך שאולי יסייע לך להתגבר על הטראומה ואולי כך לא להסתכן בניתוח מיותר..
    בכל אופן מאחלת לך חוויה מתקנת...שיעבור בקלות ובידיים מלאות
  • אני עברתי קיסרי חירום כי ירדו לי המים והעובר היה במצב עכוז
    ידעו קודם שהוא בעכוז אבל הייתי אמורה יום אחרי ללכת לקבוע קיסרי מוזמן ולא הספקתי..
    בכל מקרה ניתחו אותי בלניאדו נתניה, בעלי לא יכול היה להיכנס כי זה היה חירום ולא מוזמן ומזה קצת התבאסתי. קיבלתי אפידורל לניתוח וזה קצת כאב כי התחילו לי צירים והיתי אמורה לא לזוז..
    הניתוח עצמו לקח עשר דקות אפילו פחות והם עשו את זה במקצועיות גמורה.
    כאב לי בשלושת הימים שאחרי להתכופף, לצחוק, ללכת לשירותים כלשהם, לעשות אפצי, להרים כמובן.. אבל די מהר חזרתי לעצמי.
    בעיקרון יש לי זיכרון חיובי מהניתוח והייתי עושה גם עכשיו ניתוח בלי פחד
    יותר מפחדת מהטבעי ומהסיבוכים הרבים יותר לדעתי - שיכולים לקרות בטבעי
    וכמובן מפחדת מהכאב-- מאוד מאוד

שיהיה בהצלחה

באהבה,
    כרמל.
  • כרמל, נורא עודדת אותי.
    לי אמרו שחודש אני לא אצליח לזוז מהמיטה- ואני ממש בסרטים מזה.
    בכול אופן, תודה רבה
  • כרמל, איפה עשית את הניתוח??
    ואיזה טיפים תוכלי לתת לי להחלמה מהירה וקלה??
  • ברוכה הבאה...
    אני עברתי קיסרי מוזמן (בשל מצג עכוז), ההתאוששות לא קלה, למרות שיום אחרי שהשתחררתי (ביום החמישי לניתוח) כבר הסתובבתי לחפש ביבי סנס ועריסה ולמחרת כרית הנקה, אבל ההתאוששות המלאה לגמרי היא לפחות שבועיים.
    ההתאוששות מלידה רגילה הרבה יותר קלה ולך הרי יש ילד בבית..

מציעה לך לא לקבוע קיסרי ופשוט לוודא את הנהלים בענין הקעקוע כי עובדה שבסוף נתנו לך אפידורל, אולי לגשת להתעניין בביה"ח שאת מתכוונת ללדת בו.

• לי גם היו הידבקויות (כתוצאה מגרידה-גרועה שעשו לי באסותא ושבעתיה נותרה ריקמה-עוברית כחצי-שנה). עברתי ניתוח היסטרוסקופיה.
    נגרמו לי גרידות נוספות כתוצאה מכך,אולי הקליטה גם עלולה להיות איטית יותר. הצלקת ברחם ניגרמת כתוצאה מכך
    shira

• ברוכה הבאה:)
    הלוואי שתהיה לך חוויה מתקנת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה