אז זהו יש לי עט חדש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום התחלנו להזריקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
17 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה מותק

מה זה אומר?

וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל
    והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.

תותי
  • הכוונה של לגונל פ. תודה בכל זאת.

/]
  • בובה שיהיה לך המון בהצלחה!!! שהחודש יהיה החודש
  • תודה רבה מאמי, מה אצלך ? מה חדש?
    /]
  • מרגוש איזה גיבורה
  • תודה מאמי , מקווה שאני לא אסתבך עם מחטים.
  • מרגוש שיהיה בהצלחה!!!! מאחלת לך זקיקים מהממם שיהפכו לביציות מושלמות ובייבי אחד מנצח!!!!

• בהצלחה רבה ובשורות טובות-אמן!!!!!!!!!!!!!!!

רבקה
  • תודה רבה בנות יקרות

/]
  • איזה גיבורה!
    אני ממש מפחדת להזריק לבד...

כל הכבוד ומלא בהצלחה!!!

וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל
    והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.

תותי
  • בהצלחה יקירתי!!!
    אמן שתצליחו כבר

• תודה רבה שירוש מפה שלך לאלוקים.

/]
  • מרגווו גם אני מתחילה ביום שני להזריקק גונאל אף!!! אמאלההה.. איך זה!!? מי הסביר לך איך עושים?!? זה כואב?׳
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • אביה מאמי זה לא כואב , כמו אוביטרל (את אמת לא זוכרת אם הזרקת בעבר אותו ) פעם ראשונה תלכי לאחות במרכז בריאות אישה תסביר לך הכל , זה לא קשה , אני אתמול הזקתי כבר לבד. כמה המינון שרופא רשם לך ? אצלי 75. בהצלחה מאמי, את מזריקה לקראת הזרעה ??

/]
  • מרגושש.....אני לא יודעת עדיין כמה אני צריכה לעשות..אני לא יודעת כלום...יום שני אני אלך לאחות שתסביר לי............

וכן אני לקראת הזרעה ראשונה...........מתרגשת ברמות....הוא החליט להביא לי על ההזרעה הראשונהה הורמנים ולא טבעי........ הלוואי וזה יזרז את העיניינים ואני לא אצטרך לקחת שוב הורמונים.........

מרגוש...גם את מבייצת טבעי נכון?!?!? שאלת את הרופא למה הוא נתן לך הורמונים?? אם כבר יש ביוץ?? איך זה עוזר!?!?!?
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • אביה ממוש, אני יכולה לענות לך עד שמרגו תענה, אצלי יש ביוץ טבעי אבל גם לי נתנו הורמונים , ההורמונים בעצם מגבירים את הביוץ וגורמים לייצור מוגבר של רירית הרחם ושל ביציות כך שהסיכויים להקלט עולים

• אכן אני מבייצת טיבעי , אבל כמו ג'יסי אמרה זה בשביל להגביר ביוץ, איך את לא יודעת כמה את אמורה להזריק ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה