איך מבדילים??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך מבדילים בין קאקי רגיל לבין שלשול בגיל הזה?!?!?

אני לא יודעת כבר כמה ימים שיש לאלעזר יציאה נוזלית (ולפעמים רגילה) בצבע ירוק כזה
    או כל מיני גוונים של ירוק.........
    הוא אוכל סימילאק אדבנס פלוס והוא ממש אוהב אותו ומסתדר איתו מצוין........

והוא גם חולה קצת משלשום, יש לו וירוס ... הוא משתעל ויש לו המון נזלת. חוץ מזה שהוא פלט את הארוחת בוקר היום ולפני כמה ימים.........
    ?
5 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלנו זה ככה
    וגם אני חשבתי על זה..

• בגלל שהיה לו וירוס ויש לו ליחה זה קצת קשה להבדיל כי יכול להיות שזה מאד רירי ומימי בגלל הוירוס ..

אבל באופן כללי - שלשול הוא מימי .. שאת רואה שהטיטול רטוב ויש קצת קקי
    או נניח הוא מתאמץ ואחרי כמה שניות הטיטול רטווב מאד ומעט קקי .

• אז זה קשור מה הכמות?

• קקי תקין (אצל יונקים בטוח לא יודעת איך זה אצל בתמל) יכול להיות נוזלי
    אבל הוא יהיה סמיך עם גושים.
    ושלשול זה כמו מים רק בצבע של קקי, זה צובע את החיתול, ואולי יש כמה גושים בודדים.
    הכמות לעשיית קקי זה לא מדד לשלשולים. רק המצב של הקקי. מיה תי אמרה פעם לגבי השאלה הזו:
    "זה לא הכמות, זה האיכות". הבנת?
  • עד היום אני עוד מנסה להבין את הסוגיה כי פעם אחת הילדה עשתה קקי נוזלי והרופאה אמרה שעד שהיא לא עוברת 7 פעם זה תקין היא ינקה אז אולי זה קשור בתמל אני לא מבינה אבל רפואה שלמה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה