הזרעות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

אנחנו מנסים להרות תשעה חודשים
    לבעלי יש תנועתיות מעט נמוכה (30% במקום 45%)
    חוץ מזה הכל תקין...
    הרופא המליץ כמובן על הזרעות, שלאחר מספר חודשים של התלבטות אמורות להתחיל לקרות החודש (הזרעה ראשונה ממש בימים הקרובים)

העניין הוא שאני נכנסת לתהליך הזה בלי טיפת אמונה...
    קצת לא נעים להגיד אבל אני די ני**** מהפורום הזה,
    ולפי מה שאני רואה מדובר בבולשיט אחד ענק ובזבוז זמן מוחלט

זה ממש ממש מדכא אותי כי מדובר בכוחות פיזיים , נפשיים , זמן, כסף ומלא הורמונים. אני ממש מרגישה שלקחתי על עצמי משרה נוספת!
    כאילו אין לי חיים חוץ מהבדיקות דם והמעקבי זקיקים האלה.

והכל בשביל מה? בשביל משהו שלמיטב הבנתי בכלל לא עובד?

מישהי שמעה על מישהו שמכיר מישהו שלו זה כן עבד?!
    האם אני מספידה לחינם?

הלוואי ויהיה לכן משהו מעודד לומר לי! נמאס לי מהתקופה הסיוטית הזאת

וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל
    והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.

תותי
11 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה, קודם כל, תשארי רגועה.. גם אם כביכול "שרפת" חודש לחינם, שום דבר הוא לא לחינם... חוצמזה, לעניין ההזרעות, קודם כל, ודאי שיש גם להן הצלחות, ואני מכירה גם באופן אישי.. דבר שני, רופאים נוטים להפנות הרבה פעמים להזרעות, גם בבעיות שלא בהכרח קשורות, אבל לפי מה שאני יודעת דווקא בבעיה של תנועתיות ההזרעות הן בעלות אחוזי הצלחה גבוהים יחסית... שיהיה המון בהצלחה!!! בע"ה הזרעה ראשונה ואחרונה!
  • היי
    כלל מה שרשמת זה בדיוק המצב שלי אחד לאחדדד פשוט לעשות העתק הדבק!! לגבי ההצלחה אני מכירה אישית המוןן בנות שנכנסו להריון מהזרעה אז שיהיה בהצלחה!!! לשנינו :)
  • היי מאמי

תראי אם את ניכנסת לכול הטיפולים ללא אמונה זה לא טוב!
    את לקראת טיפול ראשון בסך הכול את חייבת שיהיה לך אמונה בהם אין סיבה שלא!
    זה שאני עברתי הזרעה אחת והיא לא צלחה זה לא אומר שגם אצלך יקרה אותו הדבר..

אני יספר לך שאמא שלי גם בי ניקלטה להריון בהזרעה השנייה
    ובאחי הקטן היא ניקלטה להריון בהזרעה הראשונה בגיל 41!!!

אין חוקים לכול הטיפולים האלו ה כ ו ל יכול להיות!

תגיעי עם אמונה בטיפול הזה ...

תזכרי תמיד שכל אחת והביעה שלה
    דוגמא אצלי הבעיה היא בעיית זרע הכול מהכול מורפולוגיה, כמות, תנועתיות, מבנה הזרע הכול נמוך בהרבה מימה שאמור להיות .... ובגלל זה העדפתי ללכת על הפריות בעקבות הנתוני זרע הנמוכים
    אז אין קשר בין הדברים.

שיהיה לך המון בהצלחה!

• בנות אתן מקסימות!! תמיד נותן כח לשמוע מאחרים על מצבים דומים

מורני - אני כל פעם מקנאה בך על הצורה שבה את לוקחת את הדברים, ממש ראוי להערצה הלוואי עלי!

תמרה - בחלט מעודד!
    ומנמן - אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק , בדיוק אותו מצב? אם ככה, אני מחזיקה לשתינו!! מלא בהצלחה מותק!

וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל

תותי
  • היי אני לא יודעת למה את מרגישה ככה.
    גם אני לפני הזרעה ראשונה החודש ואני בעננים מזה. אני ממש מאמינה שזה יעזור.
    אני לא יודעת מה גרם לך לחשוב ככה אבל כל מקרה לגופו ואת לא יכולה להסתכל אחרת.
    אז שיהיה לכולנו בהצלחה ושנחזור לפה עם בשורות טובות.
  • היי אני לא יודעת למה את מרגישה ככה.
    גם אני לפני הזרעה ראשונה החודש ואני בעננים מזה. אני ממש מאמינה שזה יעזור.
    אני לא יודעת מה גרם לך לחשוב ככה אבל כל מקרה לגופו ואת לא יכולה להסתכל אחרת.
    אז שיהיה לכולנו בהצלחה ושנחזור לפה עם בשורות טובות.
  • היי מותק, אמונה זה תמיד חשוב, אבל בלי קשר, אין פה כל כך במה להאמין, זה תהליך שמאד מאד קרוב לטבע, סהכ מזריעים זרע משובח ביום המדויק ביותר, זה פשוט עניין של קצת מדע וטיימינג, אני מבינה שכמעט הכל בסדר אצלכם, אני מניחה שאתם צעירים ובריאים ואין שום סיבה שלא תכנסי להריון. תמיד יש סיפורים מכל המינים והסוגים, תחזקי את עצמך ותאמיני ש 100% שיהיו לך ילדים מהממים. שיהיה המון בהצלחה!!! את מתחילה ישר עם הורמונים?

• אגב אמא שלי נכנסה להריון מהזרעה ראשונה בגיל 40

• היי מתוקה..
    גם אני החודש מתחילה הזרעה ראשונה...
    אני מקווה שיהיה בסדר ויסתדר לכולנו

• חמודה את
  • איזה מעניין אז יש פה לא מעט בנות שמתחילות הזרעה ראשונה החודש
    שיהיה לכולנו בהצלחה!

ג'סי תודה רבה על העידוד , הסבירו לי שבבעיה של תנועתיות נמוכה ההחדרה הישירה לרחם פשוט מקצרת את הדרך ולכן במקרים כאלה יש יותר סיכוי.. אבל מי יודע ...
    וכן, התחלתי עם הורמונים , לפי דעתי אפילו יותר מדיי... זריקות, אוביטרל, פרוגסטן ולקינוח ממתין לי האוטרוגסטן... ממש כיף לי

וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל

תותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה