היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קודם כל רציתי להגיד לך שאת ניראית מעולה בתמונות של שחר ניום ההולדת והמבט שלך בו כ"כ מלא אהבה וגאווה שתענוג לראות וממש להרגיש איך זה עובר בצילום. שתדעי
קודם כל מזל טוב לגיל שנה
דבר שני כל ילד וההתפתחות שלו צול-צול הוא משתמש בידיים? לאכילה? למשחק? אם כן אין לך מה לדאוג זה יבוא אבל אם לא הייתי מתייעצת עם רופא ילדים או אפילו עם טיפת חלב
"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
ענברוש תודה!!! כ"כ נהניתי אתמול. היה ממש מוצלח. ושבוע הבא אותו מקום אותה שעה חתן אחר
צול צול אמנם אני מהתחום של החנמ אך לא מרפאה בעיסוק לאודיה שלי יש דיספרקציה - בעיה ברצפים אז היא אצל מרפאה בעיסוק ואני כל פעם חוקרת אותה בכל מיני תחומים :)
"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
כל ילד מתפתח אחרת
אכן יומולדת שנה מרגש במיוחד
כבר שנה?! אני לא יודעת מה עבר יותר מהר - ההריון שלו או השנה הראשונה ?!
תודה בנות
למה עשיתם ברה?.... אם יש המלצה לבדיקת נוספת נראה לי שכדאי לעשות....
ברה זה בגלל הCMV. הוא בפירוש אמר לי עוד בהריון שבחיים הוא לא פגש ילד CMV שנדבק בשלב שאני נדבקתי והיה משהו לא בסדר. אז בהריון עוד הייתי בלחץ אבל היום אני ממש רגועה. אחרי שהבדיקות שעשינו לו אחרי הלידה יצאו בסדר (בדיקות מוח ו3 פעמים ברה) הורדתי מפלס לחץ ואפילו לא הייתי אצלו כבר כמה חודשים טובים (אצל המומחה). הוא אמר שצריך פעם בשנה עד גיל 3 אבל אני לא מתכוונת לעשות את זה. אני אעשה אולי רק בגיל 3 וזהו. ככה מרגיש לי נכון. אני עוקבת אחרי הקף הראש שלו שזה מה שהוא אמר לי שהכי טריקי אצל ילדי CMV בבדיקות של הטיפת חלב. וזהו. בתחושה הפנימית שלי מרגיש לי שהכל בסדר ושהוא סתם מפונק קטן ולוקח את הזמן. אבל משהו בי רוצה לבדוק... ואני באמת אעשה את זה.
יונתן מחא כפיים בגיל שנה ובערך חודש, אולי קצת פחות מחודש - לא מתוקן (אני לא ויתרתי ליונתן בגלל שהוא נולד פג