חחחחח כמה שאלות יש לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם אני מקלחת את נועם עכשיו ואחרי רבע שעה ככה מוציאה אותו החוצה לאוטו...

זה נורא? אני צריכה לסוע להורים שלי

8 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג האמת...תמיד נמנעתי מלהוציא החוצה אחרי מקלחת (בחורף)

• אין מצב לשטוף רק חצי גוף?ובערב לעשות אמבטיה?
    בכל מקרה אם את מחליטה כן לקלח תעטפי טוב,
    גם לא כזה קר בחוץ...
    תהנו:)
  • אני שואלת בכוונה כי הייתה שלשום כתבה על מקלחת התינוקות ואז להוציא אותתם החוצה

אנשים אומרים שהם יכולים לחלות מזה.

הכתבה אומרת שהכל זה בולישט ושהם נדבקים רק מאנשים חולים

• נכון גם אני שמעתי שמקור לא נהיים חולים,
    רק מהחיידקים של אנשים אחרים שחולים..
  • כן כן ... מקור לא נהיים חולים , למה יש יותר מחלות בחורף אז הסיבה הכי פשוטה היא שלא מאווררים מספיק את החללים והרבה אנשים מתקבצים במקומות מחוממים ועושים אפצ'י ואז יותר צפוף ויותר אנשים נדבקים
    אז מי שאשם זה לא הקור אלא החיידקים והוירוסים ...ומאוד כדאי לפתוח חלונות בבית כשלא נמצאים ולאוורר טוב טוב
  • לא יודעת מי כתב את הכתבה הזו אבל אני לא מסכימה איתו.
    כמה פעמים יצאנו עם ראש רטוב אחרי מקלחת וקמנן למחרת מנוזלים בטרוף.קחי כל מחקר בערבון מוגבל כי תמיד יבוא מחקר אחר שיסתור אותו. ובכל זאת עומד רק בן אדם מאחורי המחקר. ובני אדם נוטים לטעות.
    אני נמנעת מאוד מלקלח וישר להוציא. משתדלת לפחות שעתיים לפני אם לא יותר.
    אבל אם יצא ואין ברירה שימי אפילו שני כובעים ותעטפי בשמיכה שהרוח לא תיגע לו בפנים.
    אני לא היתי מסתכנת.
  • לייבש טוב, השיער שלהם מתייבש בדקות בודדות לשים כובע טוב עד האוטו ותהנו אצל ההורים

• אחרי מקלחת רק השיער זה הבעיה.
    אם הוא רטוב אז הוא כמו זיעה בקיץ.
    יש רוח הראש ניהייה קר...וזה מחליש אותו כשהוא קר כאלו את המערכת החיסונית
    ואז אפשר להדבק.
    אבל כמה זמן את הולכת מהבית לאוטו חצי שעה? או חצי דקה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה