היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
התחלתי לעשות מעקב זקיקים ובדיקות דם. מה זה אומר מבחינת קיום יחסים. עד ההזרעה לא מקיימים יחסים? זו הזרעה טבעית בלי הורמונים. העניין הוא שאנחנו רוצים לשמור על איכות הזרע כי המצב קצת גבולי. בקיצור מה עושים. תודה
8 תגובות
עמוד 1
היי מותק, גם אצלנו המצב קצת גבולי ולכן אמרו לנו לא לקיים יחסים כמה ימים לפני (יומיים שלושה) , ואז אפשר לקיים ביום ההזרעה אחרי ההזרעה עצמה. כמובן שאלה רק המלצות ...
[:העניין הוא שאני לא יודעת מתי תתרחש ההזרעה כי אני במעקב. מתי מודיעים על מועד ההזרעה? יומיים שלושה לפני? אני מפחדת לקיים יחסים ואז יגידו לי מחר הזרעה.
באיזה יום את ומה אורך המחזורים שלך?
היי מאמי
גם אצלנו המצב של הזרע לא משהו.. ושעשינו הזרעה אמרו לנו יומיים לפני שאסור לקיים יחסים..
בדרך כלל את תדעי על הזרעה לפחות יומיים שלוש לפני זה תלוי גם בגודל הזקיק שלך...
תודה מורן אם אני אדע לפני אז זה בסדר מבחינתי.
תודה מורן אם אני אדע לפני אז זה בסדר מבחינתי.
אני ממש חושבת שזה לא בהכרח נכון... הרי גם ככה הזרע עובר תהליך של השבחה (יש כאלה שמכנים את זה אחרת) להיפך, יש אומרים שזה אפילו יכול להגביר את הסיכויים כמה שיותר פעמים
וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.
תותי
יהיה טוב אני מניחה שהרבה דברים בנושא הזה הם השערה ויש הרבה דעות... פשוט נראה לי שגם אם עושים השבחת זרע הזרע המקורי צריך להיות טוב מספיק גם להשבחה. דרך אגב אנחנו עשינו 2 הזרעות בחודש יום אחרי יום ותמיד ביום השני מדדי הזרע נמוכים יותר...