קלטתן את הפרסום למעלה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבאנר של פמיניסק?

12 תגובות
עמוד 1
  • חחחחח אני יכולה להשתגע מהחרטות האלה.
    כמו הקרמים להעלמת קמטים
    הקרמים להרזיה.
    ועוד כל מיני קשקושים
    ואנשים מסכנים קונים תחרטות האלה במאות שקלים
  • לא יודעת על מה את מדברת
    לי מופיעה למעלה מודעה של AIG

• חחחח
    אני שטוחה כמו קרש גיהוץ ! אבל אני פשוט אוהבת את זה !!! רק מישהי עם צימוקים יכולה ללכת עם גופיה בקיץ ולא ללבוש חזיה ,רק מישהי שהיא פלטה יכולה לקנות גוזיה ב10 ש"ח ולא להוציא 600 ש"ח על חזיות... כל חולצה מתאימה לי והכל תמיד עולה עליי ... אין כמו ציצי קטן גם בהנקה מצמידה את התינוק ואף אחד אפילו לא חושב שאת מניקה כי הראש של התינוק פשוט מכסה את כל הציצי הפיצי שלי חחח ...וואי כמה יתרונות יש לחזה קטן ,אה וגם לא כואב הגב ... ובטח יש עוד ... ואם ממש רוצים אז תמיד יש חזיות שעושות אשלייה אופטית
  • חחחחח מאיה
    אשליות אופטיות במיטה אי אפשר לעשות
    אלא אם כן בעלך מסומם

• אה לגבי הבעל סידרתי הכל לפני חחח הצהרתי מראש יש לי ציצי קטן תתמודד חחח כי אני הכי אוהבת אותו ולא אשנה את המידה לעולם אלא אם הוא יגדל לבד בהריון חחח ...למזלי הסתבר שבעלי אוהב חזה קטן וגם הוא אוהב הכל טבעי בעצם ,הוא אפילו לא אוהב שאני מתאפרת
  • וב אני מוכנה להלוות לך, יש לי אביטיחים ועוד עכשיו בהנקה בכללללל
    פייס: ortal_hori

• אני גם חושבת שכל הקרמים האלו הם שטויות במיץ עגבניות
    וחליבת כסף ...

בובה- אני בטוחה שאת מהממת,
    אבל אם עדיין בא לך אז זה או חזיות פושאפ
    או ד"ר קליין...
  • מי שרוצה הלוואה של מידה שתיים או שלוש יכולה לקחת ממני.. אני לא מבינה לאן יש להם עוד לגדול...!

• לי לי אני תתרמו לי
    ירדתי ממידה e ל a:((
    חייבת ניתוח שירה מה זה סקרנת אותי עם הקרם הזה

• חחחחח מעיין.
    מעניין אם מותר בהנקה

• לי יש הסכם עם בעל
    ברגע שאני מגיעה ל55 קילו הוא מגשים לי את החלום לניתוח פלסטי
    לו אישית זה ממש לא מפריע
    אבל אני כן רוצה ציציז
    אז מקווה בקרוב לעלות מa לc

• שירה!!
    את לקחת את דלי!!!!! חחחחחחח