בננותת..עדכון...................אני צריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות...אז הנה הגיע היום..קיבלתי על הבוקר...
    אנחנו מתחילים הזרעה...אבל לא רגילה עם זריקות.............

בננות...משהיא עברה את זה?? עם זריקות?? אני צריכה להזריק גונאל אף.....מישהיא מכירה???? איך זה הולך?????? מה עושיםם?? אני בלחץ..אני קניתי את הזריקות..ממש ממש מלחיץ........

זה כואב????

סליחה שאני משגעת אתכן......אני ממש מפחדת....................
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
6 תגובות
עמוד 1
  • היי בובה,
    התגעגעגתיייייייייייי
  • מבינה את החששות שלך... זה לא כואב במיוחד, אני לא נהנית מזה בכלל אבל זה לא כואב.
    חששתי מאוד בהתחלה להזריק אם קראת כשכתבתי בעצמי...
    תיקראי את מה שרשמתי ובנות ייעצו לי על הזריקות גם בפורום הזה וגם בפורום פוריות.
    זו אותה עט גם בפיורגון וגם בגונאל.
    אני קיבלתי הדרכה מהאחות וביום שהייתי צריכה להזריק הזרקתי לבד!
    בהצלחה! תעדכני...
  • תודה בננות...

לולי?? באיזה יום התחלת להזריק???

אני צריכה להתחיל ביום החמישי של המחזור...
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • בובי רק עכשיו ראיתי את מה שכתבת, אני מזריקה פיורגון אבל זה אותו דבר, גם מהיום החמישי למחזור, ועד ההזרעה , זה יוצא בערך 10 ימים. העט מגיעה עם ספר הסברה, כן כן ספר, אני חושבת שיש ספר המשך.... פרק 2.... בכל אופן זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה. הזריקה עצמה עם מחט פיצית וממש ממש בקושי מרגישים, פעם ראשונה היה קצת מפחיד אבל מאז זה ממש שטויות. לי אמרו בהתחלה להוציא טיפה לפני שמזריקים אז צריך לכוון את העט על 25..להוציא טיפה, ואז לכוון שוב ל 50 ורק אז להזריק. שוב - יותר פשוט ממה שזה נשמע חחחח. ספרי איך הולך

• הכי טוב תלכי פעם ראשונה לאחות היא גם תזריק לך וגם תסביר לך איך להזריק בהמשך , אין לך מה לדאוג זה לא קשה.

/]
  • היי מאמי

לא צריך לפחד להזריק
    וזה בכלללל לא כואב !!!

יש הוראות וזה כמו עט
    שפשוט צריך לתפוס את אזור הבטן
    פעם ימין לטבור ופעם שמאל
    ופשוט להזריק

אם את צריכה עזרה יותר מפורטת
    דברי איתי בפייס

נשיקות ובהצלחה !!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה