שאלה דחופהההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנותתתת

צריכה את עזרתכן!!!
    אני יום לפני מחזור ובדרך כלל יש לי הפרשות חומות ...
    רק שהפעם הם עוד לא הגיעו האם למישהי זה גם קרה וגילתה שהיא בהריון
    מנסים כבר חודשיים וכבר אין לי סבלנות.
17 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בהצלחה

• סבלנות...
    מחר את אמורה לקבל?
    אז חכי למחר, אפילו מחרתיים הייתי אומרת
    חבל לצפות ולהתאכזב
    לפעמים קיים איחור במחזור.
    מדברת בתור אחת שחיכתה יותר משנה
    עצה, תזרמי... ברגע שאין לחץ וציפייה מרובה, זה קורה.
    דברים טובים באים בהפתעות

• וואי כמה שזה קשה הסבלנות הזאת....
    מבטיחה לעדכןןן!
  • וואי כמה שזה קשה הסבלנות הזאת....
    מבטיחה לעדכןןן!

• פייס: ortal_hori

• מבינה לליבך ...
    בהריון הראשון דווקא היו לי הפרשות חומות כרגיל שבהתחלה בילבלו אותי וחשבתי שהנה הגיע המחזור אבל אז הוא פשוט לא הגיע והפעם לא היה שום הפרשה בכלל ...האמת לא חיכיתי בכלל באותו יום שהייתי אמורה לקבל או אפילו לפני כי אצלי זה בין 25 יום ל28 עשית ביום 24 את הבדיקה חחח ויצא שני פסים אחד ממש כהה והשני בהיר :))) בהצלחה
  • אז ככה אני באיחור של כמה ימים ...מחזור אחרון ב4/12 ...יש לי הפרשות צהובות והרבה מפחדת לעשות.בדיקת הריון כדי לא להיתאכזב..... החזה ממשיך לכאוב ...מידי פעם דקירות באחד הצדדים של הבטן כמו בביוץ,ממש הרגשה של אוטוטו מחזור מתי הכי בטוח לעשות בדיקה ביתית?

h4
  • אז ככה אני באיחור של כמה ימים ...מחזור אחרון ב4/12 ...יש לי הפרשות צהובות והרבה מפחדת לעשות.בדיקת הריון כדי לא להיתאכזב..... החזה ממשיך לכאוב ...מידי פעם דקירות באחד הצדדים של הבטן כמו בביוץ,ממש הרגשה של אוטוטו מחזור מתי הכי בטוח לעשות בדיקה ביתית?

h4
  • אם את באיחור כבר אז תעשי
  • אם את באיחור תעשי בדיקההה
    למה את מחכה?

• בנות יקרות תודה על התגובות וההיתעניינות אבל הבוקר קמתי ובניגוב היה הסימן למחזור שעומד להגיע .....:( 

h4
  • בנות יקרות תודה על התגובות וההיתעניינות אבל הבוקר קמתי ובניגוב היה הסימן למחזור שעומד להגיע .....:( 

h4
  • אני לא רוצה להשלות אבל יש הפרשות חומות לפעמים עם הריון..
    תראי לאן יתפתח שיהיה בהצלחה
  • בהצלחה!!!!
  • הלוואי ושזה היה הפרשות חומות של תחילת הריון...
    המחזור הגיע במלוא הדרו חחחחח

לא נורא ננסה שוב החודש...
    מה אני עושה עכשיו שהמחזור שלי איחר לבוא אך אני אדע מתי לעשות את בדיקות הביוץ??
  • אני ממש לא מבינה בבדיקות ביוץ וכאלו...
    ניסיתי לעשות לפני ההריון של עמית
    וזה הראה לי שאני מבייצת כל החודש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה