הריוניות\אמהות לתאומים בבאר שבע - שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני צריכה לבצע סקירה מוקדמת בקרוב.
    בבית חולים סרוקה לא עושים סקירה לתאומים אלא רק לעובר יחיד.
    *2700 טוענים שעושים בסרוקה ואילו סרוקה טוענת שלא.
    קבעתי תור בקופת חולים ג מול מזכירה והיא ישר אמרה כן מבלי לבדוק אצל רופא נשים, ואני חוששת שאולי לא עושים שם את הבדיקה להריון עם תאומים.
    קבעתי תור לעוד שבועיים ואני פוחדת להדפק כי עושים זאת בשבועות מסויימים.

אשמח לשמוע מניסיונכן היכן עשיתן סקירה מוקדמת?
    צריך רק לחייך!
7 תגובות
עמוד 1
  • עוד שאלה: עשיתי ייעוץ גנטי למחלות לפי העדה האשכנזית.
    עכשיו רופא הנשים שלי אמר לי לעשות ייעוץ גנטי של תאומים. התקשרתי לשם ואמרו לי שאין דבר כזה
    צריך רק לחייך!
  • לצערי אין לי מושג,
    אבל אולי תתקשרי שוב לקופ"ח למספר שבו קבעת את התור ותבררי? אפשר לבקש לדבר עם הרופא. יש גם מוקד אחיות של קופ"ח, אולי כדאי לנסות גם שם?
    ואולי שווה לך לבצע רק את הסקירה הזאת באופן פרטי? זה יעלה כסף אבל אולי שווה את זה?
  • וואי הריון תאומים בב״ש זה מסובך...
    הייתי מתקשרת שוב למקום שקבעת בו שואלת מי הרופא שיבדוק אותך ומבקשת לשאול אותו באופן אישי אם הוא עושה לתאומים ומתעקשת לקבל תשובה ורומזת שכדאי מאוד שאת לא באה לחינם אחרי כל זה כי את לא אחראית למעשייך עםהורמונים של הריונית...כפול 2!!!!
    בשורות טובות
  • אם את יכולה = ממליצה לך להגיע למרכז
    פייס: ortal_hori

• לסקירה המוקדמת קבעתי תור לקופת חולים ג ואולי גם אקבע לפרטי ונראה
    צריך רק לחייך!
  • אין דבר כזה בדיקות גנטיות לתאומים.
    זה הריון מסובך אין ספק, הרבה יותר מלחיץ, הרבה יותר בסיכון
    אבל לפחות יש בדיקה שלא עושים - חלבון עוברי

• למה לא עושים חלבון עוברי?
    צריך רק לחייך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה