היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום באתי למעקב ובדקתי טוב טוב שאני לא נכנסת לחדר של הטכנאית שמאבדת זקיקים חחחחח. אחהצ התקשרו להגיד לי לבוא להזרעה בראשון. אה - ובסוף גדל לו רק זקיק אחד... אז מה הקטע של ההורמונים אם יש רק אחד בסוף??? בכל מקרה - יום ראשון בכל הכוח
תודה חמודות!!!! אני מקבלת פיורגון במינון 50 החל מהיום ה 5 ועד יום לפני ההזרעה. אני מניחה שזה מעט נמוך מידי אבל זה מה שנתנו ועם זה ננצח חחחחח
ג׳יסי שתדעי שזה בדיוק מה שהביאו לי... בדיוק אותו מינון ואותם ימים והתוצאה זהה! גם אצלי לא היתה השפעה בכלל! הרופא הסביר שבגלל שיש ביוץ טיבעי הוא עושה גירוי עדין ביותר! אז בגלל זה. הפעם הוא העלה את המינון ל- 75 אבל לא יותר... בגלל שיש ביוץ רגיל והזריקות הם למי שאין ביוץ בעיקר. בהצלחה!!!
לולי אני מבינה את הרופא, אני מעדיפה זקיק אחד מנצח מאשר גירוי יתר, באיזה יום את?
בהצלחה יקירה! ראיתי מה כתבת בפורום השכן, ואני מקווה שלא תצטרכי לדון בעניין כי ההזרעה הזאת תהיה האחרונה!!
ההזרעה שלי מחר במוצ"ש....
יהיה טוב
וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.
תותי
וואי נשמה שיהיה בהצלחה והלוואי ששתינו נזכה עוד שבועיים בבטא מהממת!!!!
לפני שבוע בערך היתה הזרעה. אעשה בדיקת דם עוד שבוע
מקווה שנצליח עם ההזרעה הזו! בהצלחה לכולנו!!!
תודה רבה נשמה!!! וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.