ככה זה תמיד? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באירועים של חילונים זה תמיד ככה שכולם מעשנים?
    חזרנו כולם מסריחיםמכף רגל ועד לשערות. באיזשהו שלב יצאתי החוצה עם איתן. קפאנו מקור אבל נראה לי עדיף קור מענני סיגריות. זה היה מבחיל. זה תמיד ככה? לא היתה פינה באולם שהיה אפשר לברוח אליה
19 תגובות
עמוד 1
  • בעיקרון אסור לעשן באולמות בגלל החוק ויש קנס למעשן ולבעל המקום אבל בארועים משפחתיים או ארועים סגורים מי ילשין על קרוב משפחה או חבר?
    כשאני חושבת על זה באמת בארועים של חילונים יש כאלה שמעשנים אני יודעת שבעלי והחברים שלו יוצאים החוצה תמיד אבל יש כאלה שמעשנים באולם... ובאמת בארועים של הצד הדתי שלנו לא עישנו באולם רק בחוץ.
    מסקנה: חילונים ימותו קודם מעישון פאסיבי בעצם לא מצחיק...

• אוייי ואבוי!
    אנשים ככה עישנו באולם?
    איזה גועל! איזה חוסר התחשבות!
    חוצפה מצד בעל המקום שאיפשר להם!
    עפ"י חוק אסור לעשן באולמות ואתם יכולים בהליך מזורז מאוד לתבוע ולקבל כספים מבעל המקום...
    איך היה חוץ מזה?
    בעצם, אם מקום היה מעושן זה מספיק בשביל להרוס ארוע....

• לא נעים לי להגיד אבל גם בלי העישון אחד האירועים הגרועים שהייתי בהם בחיי.

• פייס: ortal_hori

• אוייי זה באמת מרגיז וחסר התחשבות
  • בושה וחרפה

• אורטל סליחה לא התכוונתי לפגוע פשוט אני כמעט לא מגיעה לאירועים מהסוג הזה ואצל דוסים אף פעם לא קרה שנאלצתי לבקש ממישהו לכבות סיגריה.
    אם היית מריחה את השיער של טל היית מקיאה
  • מאמינה לך!! וזה דוחה לא משנה מי עישן - אבל עישון יש אצל כולם! סורי, כמו שאת לא אוהבת דעות קדומות כך גם אני......
    פייס: ortal_hori

• לא אני בכלל לא התכוונתי לזה אין לי דיעה קדומה בנושא. בכלל. רק כי זו פעם שניה שאני נתקלת בתופעה ובשתי הפעמים זה היה אירועים חילונים. כנראה לא התנסחתי טוב. רציתי פשוט לדעת למה לצפות בחתונה. בעלי אמר לי אתמול שאם בחתונה זה יהיה ככה נלך.לבעל האולם לאיים עליו בתביעה. אין דבר כזה שאא לאכוף את זה. קנס אחד ואף אחד לא יחזיק עוד סיגריה.

• אתם יכולים עכשיו בהליך מזורז לתבוע את בעל האולם של אתמול 10000 ש"ח ביד ומיד.
    עיזבי אם את נהנית, חמותך נהנתה?

• חחח... מה הקשר חילוניים?!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מוזר..
    בתור מעשנת אני לעולם לא מעשנת בתוך אולם אירועים במיוחד כשיש מסביבי ילדים
  • באמת מוזר...
    אני לעולם לא מעשנת בתוך אולם אירועים
    לפי החוק אסור לעשן במקומות סגורים!

• אנחנו בחתונה ובמסיבת ברית ביקשנו מראש שאם מישהו מעשן להעיר לו
    אנשים הדליקו סיגריות על הרחבת ריקודים!!!! וישר העירו להם

• האמת, אין לי מושג למה.
    ואין לי דעות קדומות..
    אבל באמת בחתונות החילוניות האחרונות שהייתי, היו מללללא סיגריות על רחבת הריקודים..
    סיגריות רגילות במקרה הטוב..
    לא יודעת אם זה ככה אצל כולם, אבל כה זה היה אצל אחותי, ואצל חברה שלי ועוד חבר של בעלי.
    ובחתונות דתיות הרבה פחות נתקלתי בזה.
    אולי בגלל האווירה של המועדון
    http://www.oogle.co.il/?friend=3580
  • מאז חוק העישון לא ממש נתקלתי בעישון בתוך אולם
    אבל בהחלט נשמע מבאס

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אצל דתיים אירועים מרגישים כמו שולחן שבת. פלא שאף אחד לא מעיז להדליק סיגריה?
  • נטע הרסת אותי!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה