אוראלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידי ממי איזה בדיקות בקשו ממך להביא לקראת ה ivf?

7 תגובות
עמוד 1
  • אואווו אחותי גיליון ענק של בדיקות
    עבורך אני אפרט הכול
  • תודה נשמה שלי!!!!! בהחלט פירוט מפורט חחחחח יש לי בדיקת פאפ ולבעלי יש בדיקת זרע וhiv, אז אולי אספיק הכל עד התור כי השאר זה בדיקות דם. אה גם גנטיות יש לנו. טוב תודה אהובה שלי

• למה ג'יסי ? את עוברת להפריות ?

/]
  • אני לא יודעת אבל אני הולכת לייעוץ אצל רופא פרטי ואמרו לי להתקשר אליהם שישלחו לי בפקס איזה בדיקות להביא ולא תפסתי אותם עדיין אז אני מתעניינת בינתיים, מעדיפה לבוא מוכנה כמה שיותר.

• את עושה בשכל תביאי איתך כמה שיותר בדיקות..

את צריכה גם לעצמך בדיקות HIV .. הבנתי שזה לוקח זמן
    וזה שיש לך כבר פאפ זה מעולה!
    השאלה ממתי זה .. כי הם מבקשים בדיקות עדכניות
    ככול שתביאי איתך יותר בדיקות תחסכי לעצמך המון !

לי יצא ממש טוב כולללל הבדיקות כולם זה יוצא בערך 12 בדיקות יש לי טורים להכול כבר בשבוע הקרוב .. ככה שהטור שלי לפרופסור הוא ב 13/2 אני מאמינה שכול הבדיקות כבר יהיו אצלי

מתי הטור שלך?

• ב 20.1. אמרו לי שכל עוד הבדיקות מהחצי שנה האחרונה זה טוב

• יקרות, בהצלחה ענקית לכולכן.
    שבוע טוב עם המון בשורות טובות

רבקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה