חימום בקבוקי מאמ... שאלה?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אני רוצה לחמם לבתי חלב שאוב כל פעם לוקח לפחות רבע שעה אם לא יותר לחמם את הבקבוק. הבנתי שזה בגלל שהבקבוקים של מאמ עם ההברגה בתחתית לוקח להם זמן להתחמם ובנוסף אסור לחמם אותם במים מחשש שיכנסו מים לתוך הבקבוק. מישהי יודעת על זה?? אם יש פיתרון לזה אשמח לשמוע!
    תודה.....
3 תגובות
עמוד 1
  • לגבי חימום חלב שאוב אכן לוקח זמן כי אי אפשר לחמם במיקרו ואסור עם מים רותחים כי זה מפרק חלק מהמרכיבים. אכן מספר פעמים נכנסו לי מים לתוך ההברגה אך שמתי לה זה בגלל שהם היו חמים מדיי וריכחו את הגומי של ההבגה יותר מדיי.
    תנסי לחמם בתוך כלי קטן, כמו כוס גבוהה ובמים שהם קצת יותר חמים מטמפ הגוף.

[
  • גם לי יש בקבוקי מאמ... תחממי את החלב בכלי בו את מקררת/מקפיאה אותו ואז תעבירי לבקבוק...
    "וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • אצלי היה משהו אחר עם מאמ הרגשתי וראיתי שחלב נוזל מלמטה אחרי שאני מחממת . אולי זה מה שליבי אמרה שזה היה חם מידי ואז זה ריכך את ההברגה .
    מוזר

מה ששמרית אמרה - זה הפתרון כנראה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה