אתמול היה לבעלי יום הולדת אבל את המתנה קיבלתי אני: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 8 שעות של שינההההה!!!!!

אמנם התעוררתי באמצע לשאוב, וב-5 בבוקר להניק אבל עכשיו התעוררתי רעננה
    ותודה לבעלי האהוב ולמשפחה שלו שגירשו אותי ב-22:00 למיטה
    "וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
11 תגובות
עמוד 1
  • תענווווווג!

• כל הכבוד!!

• מצוייין!!!
    שיהיה יום הולדת כל השנה חחחח

• רק הבהרה קטנה... ה-8 שעות זה אחרי שהורדתי שעה וחצי על הנקה ושאיבה...

לא, רק שלא תתבלבלו
    "וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • זוכרת את השירשור-מתנות לידה וגם את זה של יום-האהבה השנה?
    זאת המתנה הכי מופלאה,כתבתי כבר אז (אילו התכשיטים שאני אוהבת

• איזה כייףףףףףףףףףף!!!!!!!!

גם אני קמתי ב-7:30 אחרי שינה רצופה
    פייס: ortal_hori

• המתנה הכי שווה שיש!

• מזל טוב לבעלך
    ומגיע לך שהוא יתן לך מתנה כזו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה