היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ערב טוב לכן בנות יקרות אני חדשה פה אבל למען האמת עוקבת אחרי ההודעות שלכן כבר כמה שבועות והנה החלטתי גם אני להצטרף לפורום מחמם הלב הזה אז ככה אני בת31 נשואה ואמא לילדה מהממת בת חמש וחצי שבאה לאחר ארבע שנות נישואין בטיפולים ארוכים ומייגעים עכשיו לאחר חמש וחצי שני אנחנו חוזרים למסע של ילד שני בתקווה שהמסע הזה יהיה כמה שיותר קצר אני כבר אחרי טיפול אחד שנכשל לצערי יום שני הייתי אמורה לעשות בטא ובאותו הבוקר קיבלתי מחזור התאכזבתי בכיתי אבל אין מה לעשות חייב להמשיך הלאה יש לי שלושה מוקפאים אותם אני מועמדת להחזיר בעזרת השם החודש אני פחות מאמינה במוקפאים אבל הרופא שלי רוצה שנחזיר אותם דרך אגב חזרתי לאותו רופא שהיה חלק מההצלחה של הטיפול של הבת שלי פרופסור בידר היקר אני אומרת חלק מההצלחה כי מבחינתי הראשון להצלחה זה הקדוש ברוך הוא זהו בגדול מקווה לעודד ולהתעודד ומברכת אותי ואת כולכן בפרי בטן כמה שיותר מהר שיהיה שבוע מבורך לכולם וכול מי שעושה בטא השבוע מאחלת לה בטא שמנה ועגלגלה:)
7 תגובות
עמוד 1
הייי
ראשית המון המון בהצלחה!!!! מחזיקה לך אצבעות שזה יהיה הסבב האחרון אמן !!!
אני הבנתי שלפי גילך התחלת בגיל יחסית צעיר את הטיפולים... אני גם לפני ivf ראשון אם תרצי לשתף קצת .. מה הבעיה ... כמובן רק אם את רוצה
אשמח לשתף כן התחלתי מוקדם כי התחתנתי מאוד מוקדם בגי 20 וחצי ואחרי שנה של ניסיונות טיבעיים יש הופנתי לפוריות התחלנו בכול התהליך צילום רחם הזרעות וכו' עד שעברנו להפרייה לקח זמן כי גם היינו מאוד צעירים אבל בין כול הטיפולים היו הפסקות גדולות לגביי הבעייה אז זהו שאין בעייה לא אצלי ולא אצל בעלי היה לי הריון טיבעי לפני שנה אבל לצערי זה היה הריון כימי זהו בגדול אשמח לענות על שאלות ולתרום מהיידע שלי מאחלת לך בהצלחה ושזה יהיה הטיפול הראשון והאחרון שלך:)
תודה ...
היי מותק
שיהיה לך המון בהצלחה !!!
תודה ואמן בהצלחה לכולן אצל פרופסור בידר באסותא ניקלטתי בהפרייה שנייה אבל לפני זה הייתי מטופלת בבית חולים מאיר בכפר סבא ששם עשיתי שלוש הפרייות הפרייה השלישית נקלטתי אבל ההריון הפסיק בשבוע עשר הלכתי לבדיקה שיגרתית ולא היה דופק סה היה היום הכי גרוע בחיי.
ברוכה הבאה והמון בהצלחה. :-)
ברוכה הבאה...
המון בהצלחה!!! מקווה שיהיו רק בשורות טובות לכולנו במהרה!