היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אלוהים! כמה אני מתגעגעת עוד יומיים שני לילות אלכסון אני בכלל לא אוהבת אלכסון עוד יומיים שני לילות וזה נגמר הלבד שלי יחזור להיות ביחד כמה אני מתגעגעת אלוהים! יומיים שלמים זה כבר לא הרבה חיבוק נישוק יחד יחד... ליטוף על הפנים להרגיש את הנשימות שלך בעורף שלי להרגיש שלמה שוב עוד יומיים שני לילות ונתחיל עודפ'ם מהתחלה איך שהיא מתגעגעת רואים את זה בעיניים שלה בחיוך שלה כשמישהו פותח את הדלת היא גדלה ממש היא מבינה היא יודעת והיא כל כך מתגעגעת איפה אבא? עוד יומיים שני לילות היא תתעורר בבוקר ותהייה לה הפתעה ה-הפתעה אבא'שלה !!! עוד יומיים שני לילות
בוא הביתה אורן שלי אהוב איך אנחנו מחכות לך רק אלוהים יודע! ואתה...
16 תגובות
עמוד 1
איזה מרגשתתתתתתתת
התאהבתי בך רק מהתיאור המרגש shira
איזה קשה זה בלי הבעל אני לא יודעת איך את עושה את זה כלכך הרבה פעמים
"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
חבר'שלי... איזו חתימה יפה יש לך!!!!!!! כל הכבוד לאולגושקה!
יווו אני מבינה אותך לא קל בכלל בעלי במילואים כבר שלושה שבועות נשאר רק השבוע ויום חמישי הוא חוזר אחרי חודש!! שזה המון עם ילד ועוד אחד בבטן קשה ביותר אבל הסתדרנו