אלימווווווווות סרבנותתתתתתת וגיל שנתיים הנורא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות , צריכה עיצה
    אוריאן מרביצה , לירין , לנו , פעם אחרי פעם . פתאום בלי התראה נופלת לך כפה קטנה (ומצלצלת יש לציין) על הפרצוף ! כועסים , אומרים שאסור וכו...היא עושה פרצוף עצוב, ואחרי שתי דקות,או חמש דקות במקרה הטוב,נוחתת עליך עוד כפה מצלצלת
11 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי לגבי האוכל - להתעלם מעניין האוכל ולתת לו צומי בתחומים אחרים.

לגבי המכות - גם איתמר מכפכף ונושך את יונתן (כנראה מלחמת השרדות). לשבח התנהגות טובה, להתעלם מהתנהגות רעה - להמשיך להגיד - לא להרביץ אלא ללטף, לא לנשוך אלא לנשק.

ברור שמשהו עובר עליה, יש לה שינוי משמעותי בחיים והיא לא יודעת להתנסח כדי להתמודד עם זה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אצלנו כל פעם שיש אלימות אני מתכופפת אליה, מסבירה שאסור
    והיא צריכה להגיד לפחות שני דברים טובים שאנחנו עושים עם הידיים
    (חיבוק, טובה, שמע ישראל וכו') אם זה חוזר על עצמו יש פינת פסק זמן.

בנוגע לאוכל אין לי ממש מושג, בהצלחה

• תודה יעל וdon
    אני מניחה שאתן צודקות - ילד שני נולד אל תוך מלחמת השרדות, וכשמצטרף ילדשלישי זה בכלל חגיגה...
    העניין שהיא לא ממש מדברת אז אני מקווה שכשהיא תתחיל לדבר באמת זה יפתור את הכיפכוף התמידי הזה ...
  • רק רציתי להוסיף שלגבי האוכל - יכול להיות שזאת הדרך שלה לשלוט במה שקורה סביבה (לפחות במה שהיא אוכלת/לא אוכלת היא יכולה לשלוט).
    אז דבר ראשון הייתי נותנת לה לשלוט בעוד דברים (איזה בגדים היא לובשת, איזה ספר נקרא היום, איזה תוכנית נראה בטלויזיה וכו) כמובן מתוך בחירה מצומצמת.

וחוצמזה כדאי להתייעץ עם איש/אשת מקצוע, בגלל שאוכל זה דבר חשוב.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • איך היא אוכלת בגן?

בעניין המכות, הייתה לנו בעיה דומה, הקטנה הרביצה לכולם וגם לשאר ילדי המשפחתון, ניסינו את כל השיטות בעולם ומה שעבד בסוף היה: שכל פעם שראינו שהיא מרימה את היד כדי להרביץ אמרנו לה מיד:"XX ילדה טובה ולא מרביצה" +ליטוף או חיבוק. זה היה קשה לשים לב כל היום מתי היד מתרוממת אבל אחרי שלושה ימים כאלה זה עבר, אנחנו ממשיכים עם חיזוקים חיובים כל הזמן, גם אם אין משהו מיוחד, "איך את משחקת יפה"" "איזו ילדה טובה את" וכו'

• אמא ויותר- אחלה שיטה! אהבתי !
    אבל איך מגיבים שהמכה כבר ניתנה?? מה יהיה אפקטיבי ?
  • אמרנו בפרצוף מאוכזב כזה:"חבל, XXX ילדה טובה ולא מרביצה"

• גדול!!!!!!!!!
    אין כמו לשבת על המצפון
  • אה , ויעל , אנחנו נותנים לה להחליט בעוד דברים , ונותנים לה יחס ותשומת לבעל דברים חיוביים שהיא עושה , אבל נדמה כאילו זה לא עוזר..בגלל זה אניאובדת עיצות , כי נדמה שאוריאן לא קראה את הספר של מיכל דליות
  • אולי תקריאי לה את הספר של מיכל דליות לפני השינה
  • גם אצלנו היה קטע כזה......לינוי ממש כפכפנית קטנה
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה