פרוטוקול ארוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו, יום ג' אני אמורה לעשות בדיקות דם + US אחרי 12 יום של דקפפוטיל,
    היום קבלתי
6 תגובות
עמוד 1
  • כן לפי מה שאני יודעת במקרה של פרוטוקולים ארוכים עושים אולטרסאונד ביום השני או השלישי לווסת וזאת בשביל לראות שאין ציסטות מקווה שאני לא מטעה אותך היה לי פעם אחת בלבד פרוטוקול ארוך ולפי מה שאני זוכרת זאת הסיבה שיהיה לך המון בהצלחה בתקווה לטיפול אחרון ומנצח

• אכן כן, גם אני עברתי את זה בפרוטוקול ארוך (וגם לפני הליך של הזרעות כדי לראות שהשחלות נקיוןת ושאפשר להתחיל בהורמונים)
  • כן, תוך כדי... אין מה לעשות...
    את יותר נבוכה/ נגעלת מהטכנאית תהיי בטוחה.
    היא לא מסתכלת...
    בהצלחה

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • אל תדאגי... רק תגידי לטכנאית שאת במחזור, היא תכין נייר לעניין הזה גם,
    אל תדאגי בהתחלה זה לא נעים... לך כלומר. כי לטכנאית זה לא מזיז.
    ולמרות הווסת לא נזל כלום...
  • תשתי הרבה מים לפני הבדיקה ככה שיהיה לך פיפי (לא ללכת לשירותים) ותגידי שתעשה לך בטני ולא וגינלי ככה אני עושה בכול הטיפולים שלי גם אני אמורה לקבל עוד כמה ימים מחזור ובתאריך 14 יש לי אולט' סביר להניח ששוב אהיה במחזור..
  • הייתי בבדיקה, הטכנאית בכלל לא התרגשה, היא הרגיעה אותי...
    חחחחחחחחחחחחחח, איזה דרמה קווין אני...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה