היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ממש אבל ממש לא רוצה עוד קייסרי . הלידה הקודמת שלי היתה קיסרי כי לידתי תאומות והראשונה היתה עכוז אז לא היו הרבה ברירות .
כעת זה הריון יחיד וניתן לעשןת היפוך.
ברצוני לברר עימכן האם מישהי פעם עשתה היפוך באמצעות דיקור סיני והאם עזר לה ? קראתי באינטרט שייש דליקור סיני 90% הצלחה בהיפןך.
אני גם יודעת על מצב של היפוך אשר נשעה ע"י רופא מישהי עשתה האם הצליח? אשמח לתגובות שלכן
תודה רבה ושבוע טוב ,
10 תגובות
עמוד 1
אחרי קיסרי 1 לא מבצעים היפוך ע"י רופא - זה מאוד מאוד מסוכן (בלי קשר אני נגד זה אבל זה כבר עניין אישי) ולגבי היפוך בדיקור אם הייתי יודעת אצל הגדולה שיש אפשרות כזאת בהחלט הייתי מנסה (כמו שאמרתי אני נגד התערבות פיזית, אבל ככה כן הייתי מנסה)
אני עברתי גם דיקור להיפוך - לא הצליח וגם היפוך אצל רופא שלצערי גם לא הצליח.. אצלי זה הריון ראשון ולכן הסיכוי שבהיפוך יצליח הוא נמוך .. עברתי קיסרי בגלל עכוז.
אני לא מכירה שיש בעיה עם היפוך רפואי לאחר קיסרי כי שאלתי את הרופא לאחר הנסיון מה יקרה אם הריון הבא.. והוא אמר שאין בעיה לבצע היפוך
בהמלצת של מספר מומחים הגעתי לדר׳ חגי קנטי את יכולה למצוא עליו מלא חוות דעת באינטרנט.. מקצועיות ואישיות.. הוא מספר 1 בארץ להיפוכים והוא אדם מדהים!
בכל מקרה אם את חושבת על זה.. תקבעי תור ליתר בטחון כבר עכשיו כי יש אצלו רשימת המתנה מטורפת..
בכל מקרה בהצלחה ושיתהפך בקלות
אני שמעתי אחרת - אבל הטכנולוגיה משתפרת
תודה בנות
לידר- איפה הוא מקבל ? אני מירושלים
לי עשו היפוך בשערי צדק אצל רופא בפעם הראושנה לא עבד בפעם השניה הצליח אבל כדאי לך לנסות זה ברור עדיף מקיסרי יש גם את הענין של הסטף אם שמעת אליו לי לא היה זמן לעשות את זה כי גילו שהיא הפוכה מאוחר מידי אז מיד הלכתי לבית חולים להיפןך. בהצלחה
קודם כל שיהיה בהצלחה בכל מה שיהיה!!!
שנית, הקטנה שלי היתה במצג עכוז עד שבוע 37 ואז התהפכה לראש ביום שהלכתי לעשות היפוך, בשבוע 40+3 התהפכה שוב לעכוז (אחרי שבאותו בוקר בבדיקה היתה במצג ראש) ולמחרת בבוקר שניה לפני שהכניסו אותי לקיסרי, בדקו שוב באולט' והיתה שוב במצג ראש!!! אז תהיי אופטימית, זה הכי חשוב!!!
שמעתי על כמה חברות שדיקור עזר, אבל גם יש לי שתי חברות שהוא לא עזר להן...
אגב, מה עכשיו צפוי? בן או בת
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים