היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי שאלה קטנה.. בעלי ואני מנסים מזה 5 חודשים להיכנס להריון..
לפני חודש, בסוף הוסת האחרונה הייתי אצל רופאת נשים שנתנה לי הפניות לביצוע מעקב זקיקים ובדיקות דם ב-14 יום מקבלת וסת וב-17 יום.
ביום ה-14 עשיתי בדיקות והייתי אצלה והתברר שהביוץ הופיע באותו היום.. זה היה ב-23.12.
בחודשים האחרונים המחזור היה ארוך יחסית אלי 32-33 ימים ובשני המקרים הייתי קצת חולה ולפני כן תמיד 27-29 יום. אני רוצה לדעת מתי לצפות לוסת..
האם מרגע הביוץ זה 14 יום במדוייק? או שזה משתנה? כי לפי מה שהבנתי מה שמשתנה זה הרגע מקבלת וסת עד ביוץ והזמן בין ביוץ לקבלת וסת נותר קבוע..
היום זה 14 יום מהביוץ (סה"כ27 ימי מחזור), האם אני יכולה להניח שהיום אני צריכה לקבל? אפשר כבר לעשות איזושהי בדיקה?
תודה!!!
4 תגובות
עמוד 1
היי מתוקה, לפי מה שאני יודעת, את אמורה לקבל מחזור כ-14 יום מיום הביוץ. כמו כן, נאמר לי שניתן לזהות הריון מהיום ה-12 לביוץ. עם זאת, אני אישית ממליצה לך להמתין לאיחור כדי לא להתאכזב או כדי לקבל את התוצאות האמינות ביותר. שיהיה הרבה בהצלחה!
תודה על התגובה! אני אחכה למחר בבוקר ואעשה כבר בדיקה ביתית ובדיקת דם...
תמיד עדיף לחכות לאיחור,מה שאני אף פעם לא הצלחתי לעשות שיהיה בהצלחה
שוב הי!
אז ככה.. עשיתי הבוקר בדיקת בטא ויצא 105..
אני מבינה שזה חיובי אבל לפי כל המחשבוני הריון אני בשבוע 4+0 (מחזור אחרון 10.12). אז זה הראה לי נמוך מידי לא? מתי צריך לעשות שוב?