היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם משבוע 26 העובר ישן יותר? מאתמול הוא ממש בקושי זז.. וואי אני לחוצה מתחיל לי כאב ראש מרוב לחץ!!!!!!!!!! תעזרו לי
6 תגובות
עמוד 1
לא אמור לישון יותר ובשבועות האלה עוד יש לו מספיק מקום לזוז... אל תילחצי ופשוט תעקבי. תאכלי משהו מתוק, ותשכבי על הצד. כל תנועה, גם החלשה ביותר נחשבת.
תודה
אבל אולי העובר במצוקה ולכן הוא לא זז? אולי משהו התסבך והוא זז פחות? צריך לדאוג או כל תזוזה נקראת משהו?
לא אין לו אפשרות להיות במצוקה בגלל משהו פיזי שלוחץ או חונק אותו(חמצן זה מהדם של השיליה הוא מקבל) כל תזוזה אומרת משהו. את יכולה תמיד ללכת לעשות US קצר בשביל שתרגעי, כי אולי מהלחץ שלך הוא לא רוצה לזוז..
מיצי לפחות העלת לי חיוך על הפנים יש מצב שהוא פשוט פוחד מרוב הלחץ שלייייי
תודה על תגובות כנראה שאני ילך לus
תשתי מיץ מנגו זה כמעט תמיד עוזר האם בשלב זה של ההריון את מרגישה אותו כל יום באופן יחסית סדיר? אם כן והמיץ מנגו לא עובד, הייתי ממליצה להיבדק.
חשוב להקפיד על תנועות החל משבוע 28 ויש שאומרים גם 26 3 תנועות 3 פעמים ביום למען הסר ספק אפשר תמיד להבדק... תעדכני