חוסר אונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה מה שאני מרגישה לגבי הגוף שלי, כאילו אנשים אחרים שולטים בו ולא אני, ולא תמיד אני מבינה מה ולמה בדיוק...אוף תחושה מתסכלת. החודש היה החודש השני עם ההורמונים, המשכתי באותה כמות ואני פשוט לא מבינה למה??? חודש שעבר עם המינון הזה היה זקיק אחד, אז למה המינון נשאר אותו דבר? זקיק אחד אני מייצרת בעצמי אני לא צריכה לתקוע לעצמי מחטים ולחרפן את עצמי בשביל זה, מרגישה שסתם לקחתי החודש כי זה בכלל לא עשה שינוי, מרגישה מרומה וממש לא מתכוונת לחזור לרופא הזה יותר.... זהו...הייתי חייבת להוציא את זה

13 תגובות
עמוד 1
  • מאמי שלי...

• תודה, איזה נשמה שאת, פשוט היום אמרתי לעצמי - למה לאזזל אותו מינון? זה כמו כוסות רוח למת!!! וזה עצבן אותי כי זו הרגשה שעושים עם הגוף שלי מה שרוצים... אוף מתה כבר לעבור לרופא החדש

• יפה שלי...
    זה באמת מתסכל
    בעיקר כשאת מבייצת לבד
    בלי קשר, אם את לא מרגישה בנוח עם הרופא שלך תחליפה אותו מהר

מאחלת לך שתדעי רק רגעים שמחים אהובה

וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל
    והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.

תותי
  • ג׳יסי מבינה אותך
    זה בדיוק מה שהיה
    אמרתי מה זאת אומרת שממשיכים באותו מינון?
    אני ביקשתי מינון אחר... והביא.
    לא ברור לי למה אני צריכה לבקש...
    להחליף רופא זה לא בעיה...
  • ואי ג'סי אני מזדהה איתך לגמרי!!!
    גם אני שאלתי את עצמי למה לעזאזל לקחתי את ההורמונים האלה אם ייצרתי רק זקיק אחד, כששאני מביימת באופן טבעי??? זה כ"כ מתסכל שאין לנו שליטה ולפעמים ההרגשה באמת מגעילה כשאני חושבת על זה ומרגישה שלא באמת אכפת לרופאים לפעמים, אני מרגישה שאני אחת ממליון בנות (שאיפה שהוא זה קצת נכון) ולפעמים נותנים את התחושה ש-לא נורא מקסימום חודש הבא נשנה בנתיים תתקעי לעצמך הורמונים לגוף! פשוט שפן נסיונות..

אני מקווה שלא נצטרך יותר והחודש הזה יהייה מנצח!
  • חמודה אל תהיי מתוסכלת!! לכל רופא יש שיטה וגישה שונה ויכול להיות שהוא נוקט בגישה קצת מקלה ובכל זאת רוצה לתת לגוף שלך עוד הזדמנות... מאיפה את בארץ? באזור המרכז יש את הרופא שאני הולכת אליו שהוא מקסים. אני מכירה מישהי שהרופא נתן לה טיפול אגרסיבי- מלא הורמונים והיו לה 28 ביציות!! זה מלא!!

חוץ מזה שאת לא צריכה בכלל רופא חדש כי החודש זה החודש!!!!!!!!!!!!!!
  • ג'יסי היקרה מאד מזדהה עם מה שאת אומרת , גם אני מבייצת טיבעי רופא מתעקש על הורמונים , מאז השהתחלנו טיפולים הרבה דברים היו נראים לי מוזר , למשל למה קודם כל לא שלחו אותי לצילום רחם ואחר -כך ל 3 הזרעות ולא משנה שבסוף צילום רחם יצא תקין , אך מאיאקלומין עברתי לזריקות (גונאל פ ). אני חושבת שאם את באמת מרגישה שאת מרגישה מאוכזבת , אז עדיף באמת להחליף רופא. שיהיה בהצלחה מאמי.

/]
  • ג'סייי נשמה שום חוסר אונים!! תעשי מה שאת חושבת ומרגישה לנכון גם אם זה להחליף רופא ! אני חושבת שזה כל כך חשוב שתיהיה מרוצה מהרופא שלך ושתשדרו על אותו גל כי אחרת זה סתם עוד תחושה של מכשול בדרך למטרה...משנה מקום משנה מזל ! אוהבת אותך יקירה תיהיה חזקה ותחשבי על זה
  • חמודה אף אחד לא שולט בגוף שלך....גם לא את בטח לא בדברים כאלו.....
    לכול רופא יש את השיקולים שלו....אבל לפעמים הרופאים תוקעים הרבה הורמנים וזה לא עוזר...אין לי מושג אצל איזה רופא את..אבל אני תמיד ממליצה וחשבת שעדיף ללכת על הכי טוב אפילו אם הוא יקר...(למי שיש ביטוח זה מכסה ואם אין יש 3 ביקורים מקופ"ח)לפעמים היקר הוא הזול-ואני יסביר .
    במקום להתרוצץ אצל מלא רופאים שלא ממש מתמחים ולשבור את הלב כול פעם מחדש עדיף ללכת על הכי טוב ולקוות שזה יועיל....
    בכלל משנה משקום-משנה מזל אז אולי גם לגבי רופא זה תקף...
    וגם אין כמו תפילות....ד' שומע אותנו תמיד.
    תיהי חזקה אני ממש מבינה אותך....
  • איזה מחמם את הלב להכנס ולקרוא את כל התגובות שלכן, תודה ענקית, ואכן יש לי כבר תור לרופא פרטי בעוד שבועיים...בדיוק ביום שצריך לבדוק בטא חחחח

• בוביתתת אני ממש מבינה לליבך..גם אצלי אותן הסיפור..אני מזנה ביוץ בעצמי שתיתי שלוש פעמיים איקקלומין שהראה תגובה טובה..והנה החודש התחלתי להזריק לעצמי...אבל..את זו ששולטת בגוף שלך את זו שמחליטה..הרופאים סהכ עושים מה שהם יודעים..תסמכי עליהם..את תראי תוצאות בקרוב ממש!!!

המון בהצלחה מהממת שלי!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • הלוואי ותתבשרי כבר בבשורות טובות..
    אני כל כך מבינה אותך בעיניים הגוף שהוםך להיות רכוש של כל רופא
    מזל שיש לזה מטרה חשובה ויקרה.
    בהצלחה

רבקה
  • תודה אהובות!! רבקוש מתי הניתוח שלך?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה