היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא יודעת למה זה נראה שההריון שלך עובר הכי מהר מכולנו
איפה תשימו את הנסיכה שתלכי ללדת? הצירים בהתחלה עוד נסבלים, השאלה מתי תחליטי לנסוע לביה"ח זה תלוי גם בכוח הסבל...
מקווה בשבילך שהכל יסתדר כמו שתרצי וכמובן הכי חשוב בקלות
חמי וחמתי גרים דלת לידינו. אז אם זה יקרה בלילה, חמתי תבוא לישון אצלינו ואם ביום - היא תוציא אותה מהגן. בקיצור, זו לא בעיה בכלל.. לגבי כוח סבל - אין לי!!!! טיפסתי על קירות כשעוד הייתי בפתיחה 3-4 חחח מקווה באמת שהכל יסתדר כמו שהייתי רוצה!
אולגה, אנחנו ממש באותו שבוע (היה ביוץ מאוחר, אז בסקירה "החזירו" אותי שבוע אחורה...)
איילושי איזה כיף, שרק ימשיך לטוס ככה! אני כבר מתה להחזיק אותו בידיים... אגב, כתוב לך בסרגל שאת שבוע 24, או שזה לא מדוייק?
כן, ערכתי אח"כ את ההודעה... היה ביוץ מאוחר אז אני בעצם אוחזת שבוע אחורה ממה שהסרגל מראה. חבל, אבל לא נורא, אחרת לא היינו באותו שבוע
ה"גדול" הענק.... כן, את האמת לא ציפיתי שיבוא כזה מהר עוד אחד, אבל זרמתי... זה רק ברכה מבחינתי עם כל הקושי
חחחח מהפופיק אהבתי
מעניין אם בריאל תזכור כשתהיה גדולה שאמרת לה שתינוקות יוצאים מהפופיק
סטס, את צודקת...כנראה שזה מה שאעשה במקרה ו.... רק שתסכים ללכת, כי לא תמיד בא לה. איילושי, אני כבר לא זוכרת מה זה צירים, עברו כבר כמעט 4 שנים מאז, אז אני בינתיים חיה בהכחשה, מנסה לא לחשוב על זה בכלל כרגע. אבל בטוחה שאהיה בסרטים כשאגיע לחודש תשיעי
גולי, יש מצב שתזכור! כשאמא שלי הייתה בהריון עם אחי, הייתי בת 4 ומשהו ואני זוכרת ממש טוב עד היום ששאלתי אותה איך התינוק נכנס לה לבטן והיא סיפרה לי שהרופא נתן לה לשתות כדור מיוחד שממנו גודל תינוק
וואו ההריון שלך טס לי
אולגה אז את בעצם מהרופא
חחחחחחח מסתבר שכן....
גם אני לא האמנתי שהגעתי כבר לחודש שישי אנחנו כמעט יחד [/center]
חחחחח מיצי אני מקווה מאוד שהוא יהיה מאוד החלטי ויפנה את הדירה בזמן ובמהירות! שיהיה כמו אחותו לפחות חח