ואני כבר התכוננתי לכסח את כל העולם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שכחתי שבמקרה של "חולירות" כמו שיש לבעלי - אידיוט מי שלא ייאשר.
    אז יש לנו אישור ל- PGD מקופת חולים! יאייי!!!! יהיו לנו גורים!!!!

8 תגובות
עמוד 1
  • שרק ימשיכו הבשורות הטובות! בהצלחה!
  • מאמי המון בהצלחה

מחזיקה לכם
  • תודה תודה תודה :-)
    ב-25 בפברואר כבר יש לנו תור ליחידת ה- IVF, ומכיוון שאת רוב רובן של בדיקות הדם שמבקשים כבר עשינו, אפשר לעשות עכשיו קצת "בטן גב". ;-)
    אבל איזה מצחיקים ב"מאוחדת", הם אישרו לי PGD רק עד מרץ. מחר ממילא אני מגישה בקשה גם להתחייבות לגבי IVF אז אבקש הארכה.
    תגידו, מישהי עברה את המסלול הזה עם PGD ויכולה לתרום לי מנסיונה? בתמורה אכיר תודה לנצח.
  • מותק איזה כיף לשמוע!!! אני מאד שמחה בשבילך!!!!

• בלי כוונה פתחתי הודעה חדשה במקום להגיב לך....
    בקיצור אני טופלתי ב pgd באיכילוב וכרגע בהריון שבוע 18 חמסה חמסה חמסה
    אם יש לך שאלות אשמח לענות....
  • לא היה לי ספק בכלל שתקבלו אישור...
  • תודה למגיבות!!! :-)

מיכל, אשמח לדעת בערך ה-כ-ללללל!!!! אבל בעיקר, כמה זמן לקח מהפגישה הראשונה ביחידה להפרייה ועד שבאמת שאבו לך בפעם הראשונה?

תודה :-)
  • לקח בערך חודשיים... יש לך פגישה לפתיחת תיק שם נותנים לך פורוטוקול להתחלה ואח"כ יש תדרוך אצל האחיות איך להזריק.
    את מחכה למחזור שיגיע ואז את מתחילה את הפרוטוקול (לי בהתחלה היה פרוטוקול ארוך שזה בערך חודש של הזרקות, אך אח"כ שינו לי והיו רק שבועיים של הזרקות)
    אז הכול תלוי מתי המחזור שלך יגיע אחרי הפגישה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה