מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני קיבלתי מחזור ב-26.12 וב-27.12 עשיתי אולטראסאונד וראו שיש לי ציסטה ולכן היה עלי לקחת גלולות עד היום 6.1 . היום עשיתי אולטראסאונד והכל היה בסדר.... ניכנסתי לד"ר בן-הרוש מבלינסון והוא אמר לי להזריק גונאל מיום רביעי הקרוב 9.1. שזה יוצא היום ה-15 למחזור למשך 4 ימים ולחזור ביום ראשון לזקיקים. זה לא מאוחר מידי בגלל הביוץ? ולמה משמשת הזריקה אורגאלוטרין 0.25 שגם אותה אני צריכה להזריק ומתי מזריקים אותה ? וגם אוביטראל 250 מתי מזריקים? ועוד שאלה . במזרק של גונאל יש 900 ואני צריכה להזריק כל הזרקה 450 למשך 4 ימים אז אני צריכה 2 ערכות של גונאל? אני מבולבלת .....
2 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק, לגבי הזמנים באמת שאין לי מושג ואני לא מכירה את ההיסטוריה והמחזורים שלך, לגבי הגונל אני יכולה לומר לך שאכן את צריכה 2 ערכות, ואת מזריקה כל פעם 450. שיהיה בהצלחה

• גונאל - אכן 2 ערכות
    אוביטרל - מזריקים לפי הוראת רופא
    אורגאלוטרין - מדכא ביוץ

והסדר הוא: גונאל + אורגאלוטרין, ואז אוביטרל - כמובן תתעייצי עם רופא.
    גונאל - לייצור הזקיקים
    אורגאלוטרין - כדי שהזקיקים האלה לא יבייצו
    אוביטרל - כדי שהזקיקם האלה כן יבייצו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה