היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
לא יודעת לגבי בועז, אבל ליהוא מספיק גדול. פשוט להלביש היטב ואפילו לכסות בשמיכה עד האוטו. אפשר לסדר שהשמיכה תחסום את הרוח לפנים שלו, בלי להצמיד את השמיכה לפנים, כמובן...
את בועז כדי שלא להוציא במזג האוויר הזה את ליהוא הוא כבר גדול אז אולי כן
שיהיה בהצלחה ושיעבור בקלות
איך להלביש אותו? כמה שכבות?
תלבישי כרגיל, 2 שכבות: בגד גוף פלאנל + גטקעס, חליפת פוטר, מעיל וכובע צמר. מעל הכל תצפי בשמיכה, ובתיאבון!
אין לי גטקעס וכובעים הוא שונא
אתן באמת חושבות שתינוק בן שלושה חודשים גדול לצאת בסופה הזו??? גולי אם אפשר להזיז ליום אחר אני באמת לא רואה סיבה להוציא אותו במזג אוויר הזה, במיוחד שזה כבר בערב ויותר קר! לא יקרה כלום אם הוא יחוסן בעוד שבוע..
לבטל! אני פולניה
חחח אני לא יודעת מה לעשות!
תשארי בבית
אני גם לא הייתי הולכת, לא יקרה כלום אם תדחיאת זה לשבוע הבא השבוע יהיה ממש סוער ולא רק בגלל שלא להוציא אותו כי יש לך אוטו וזה שטויות לא היתי הולכת בגלל התופעות לוואי של החיסון חום גבוה ושלשולים ואיכסה והכל בקור אימים ובסופות כאלה . לדעתי כדאי לך לדחות בשבוע באמת שלא יקרה כלום
לנו מחר יש חיסון אני מתלבטת אם להוציא או לדחות נראה מחר בבוקר אן יהיה כמו עכשיו סופה אין מצב שאני מוציאה לא חסר לי צרות
אולי באמת כדאי לבטל. תתקשרי ותראי אם יש מועד קרוב חלופי לדעתי.
תראי,
בגיל של בועז לא היתי מוציאה- וגם באמת ביטלתי בזמנו