היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רוצה לקנות מעבד מזון ואני מתלבטת איזה לא בכולם יש את כל החלקים אז רציתי לדעת מה השימוש הכי נפוץ במעבד מזון כדי לדעת מה הכי חשוב שיהיה במעבד מזון
אז לסקר- - יש לכן מעבד מזון? - לאיזה דברים אתן משתמשות עם המעבד מזון? - מה לדעתכם הכי חשוב במעבד מזון? - יש לכן המלצה לדגם מסוים? תודה
9 תגובות
עמוד 1
לי יש מעבד מזון אבל אני לא זוכרת את הדגם כי אני בקושי משתמשת בו הייתי משתמת שאוראלי היה קטן ושהוא התחיל טעימות ומאז זה תקוע בארון
יש לי מעבד מזון של חברת KENWOOD אני עובדת איתו הרבה כמובן שהכנתי אוכל ללוקאס שהיה קטן אבל אני מכינה חומוס בבית. את כל השניצלים הצימחיים וגם מיצים טבעיים הכי חשוב שיהיו הרבה אופציות שימוש בו אני ממש לא אוהבת להחזיק מכשיר לכל דבר ואם כבר קונים אז לשקיע קצת יותר ולקנות אחד שיש בו גם בלנדר.
לי יש את KENWOOD MULTI PRO COMPACT ואני ממש אוהבת אותו
תרין תודה רבה! את משתמשת גם לקיצוצים של דברים? נגיד ירקות וכד'?
ובנות- יש עוד תובנות?
בוקר טוב לי יש את של magimix ואני ממש ממש מרוצה ממנו יש לו המון סוגי סכינים אפשר לעשות איתו המון דברים (גם בלילות לעוגות שאני לא ניסיתי).
אני עושה איתם פשטידות חותכת פרות וירקות לעוגות סלטים רטבים מיוחדים לסלטים ...
הי יש של מגמיקס הוא מעולה עם מלא סכינים +12 שנים אחיות על המנוע קר שהוא יקר אבל מעולה הטרוף
תודה בנות
לי יש של מג'ימיקס, כבר 12 שנים - קיבלנו מתנה לחתונה משתמשת בו לגירוד ירקות ללביבות מכל הסוגים, סלטים כמו סלט כרוב ירוק, כרוב סגול, צנון, חיתוך לפרוסות, הכנת רסק עגבניות לתבשילים שאני אוהבת עגבניות טריות מרוסקות, הכנת סחוג, סלט חצילים בטעם כבד ועוד ועוד ועוד
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
- יש לכן מעבד מזון?
כן, יש לי של קנווד שהוא גם מעבד מזון וגם בלנדר.
- לאיזה דברים אתן משתמשות עם המעבד מזון? לקטנים שהם בשלב הטעימות והיה צריך לגרוס את הכל, אבל גם להכנה של מרק (שרוצים שהוא יהיה סמיך), קרמים ורטבים למיניהם.
- מה לדעתכם הכי חשוב במעבד מזון? לדעתי המחיר והאחריות. לא הייתי מתפרעת וקונה את הדגם הכי יקר ולא את הכי זול. משהו באמצע. ואחריות זה הכי חשוב לכל מוצר חשמלי כי אחרת כשהם מתקלקלים לא יודעים מה לעשות איתם. המעבד שלי למרות שהוא של קנווד שידוע שהמוצרים שלהם לא מתקלקלים אף פעם, מה לעשות, הפסיק לעבוד פעם אחת. אז לקחנו אותו לברימאג שהם אלה שנותנים את האחריות והם סידרו את זה ישר, ולא היה לנו בלגן של איך לתקן ומי יתקן וכו'.
- יש לכן המלצה לדגם מסוים? כן, לדגם שלי :) למרות שהוא יחסית פשוט ולא מקצועי (אם את רוצה אני אסתכל בחוברת שלו ואבדוק איך בדיוק הוא נקרא)