חדשה בפורום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    אני לורנה, אמא לשירי המקסימה בת 3 (הריון ספונטאני מהיר ותקין, תודה לאל), בת 31 ממודיעין,
    מנסה יותר מחצי שנה טבעית ללא הצלחה, עם מחזור לא סדיר או ללא מחזור בכלל.... אחרי ניסיון כושל של קקלומין....בקיצור, נכנסת לנושא IUI, מחר זריקה ראשונה של פיורוגן...
    מפוחדת, מבואלת...
    את הזריקה למדתי להזריק דרך סרטון ביו טיוב של הכללית, אתן חושבות ששוה ללכת במיוחד לאחות שתראה לי בפעם הראשונה?
    צריך את הזריקה כל יום באותה שעה?
    טוב... בהצלחה לכולנו!

לורנה
4 תגובות
עמוד 1
  • נעים מאוד.... את יכולה ללכת לאחות שתראה לך... בכל מקרה את תצטרכי להזריק היא לא מזריקה.
    אני הלכתי כמה ימים לפני והיא הראתה איך...
    אולי הסרטון מספיק אני לא יודעת.
    צריכה להזריק סביב אותה שעה.... אני לא הזרקתי בדיוק באותה שעה, לא תמיד יוצא...
    בפעם הראשונה הזרקתי לבד, לא אצל האחות, הרגשתי יותר נוח ככה.
    בהצלחה!!
  • מה המינון שהרופא הביא לך להזריק?
  • 25....

לורנה
  • היי לורנה, ברוכה הבאה לפורום. אני מאד מבינה את החששות שלך, זה דבר זר ולא מוכר, אבל אני מבטיחה לך שהשד לא כזה נורא... אני ראיתי את הסרטון ביו טיוב הוא מאד מפורט ואני חושבת שאת לא צריכה ללכת לאחות אלא אם כן זה מרגיש לך יותר בטוח - אז תלכי, מה אכפת לך?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה