חוסר וודאות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן
    עשיתי כבר 3 הזרעות שלא צלחו והחודש עשיתי צילום רחם (לכן בחודש זה לא עושים טיפול)
    המחזור מאחר לי כבר 6 ימים מצד שני זה לא חוכמה כי אני בעייתית עם מחזור יש חודשים שאני לא מקבלת בכלל ואז אני נוטלת כדורים כדי לקבל
    אתמול התקשרתי לרופאה שלי ועדכנתי אותה כי יש עיכוב במחזור
    היא אמרה לי לעשות בדיקת היריון ביתית
    עשיתי בדיקה איך שהגעתי הביתה והבדיקה יצאה חיובית !!!
    פחדתי לשמוח .. שלחתי את בעלי לקנות עוד 2 בדיקות
    ועד שהוא בא שתיתי המון המון מים
    עשיתי בדיקה נוספת אבל יצא קו 1 התבעסתי.. (אני חייבת לציין שהשתן היה ממש בצבע לבן בגלל המים כנראה ששתיתי )
    החלטתי לחכות לבוקר. כמובן שלא התאפקתי קמתי ב 4 בבוקר ועשיתי בדיקה נוספת
    יצא חיובי ...
    מאחר ואני לא מרגישה עייפות סחרחורות ואין לי הקאות אמרתי נרוץ לעשות בדיקת דם
    התוצאות יופיעו באתר אחרי השעה 15
    אני ממש בלחץ !!!
    דרך אגב מישהי יודעת איך אני מפענחת את תוצאות הבדיקה ?
    מרוב שהייתי בלחץ שכחתי לשאול

מיקמיק
29 תגובות
עמוד 1
  • אצלי הבדיקה הביתית אף פעם לא שיקרה... לדעתי מדובר בהריון!!!! בבדיקת דם בודקים ערכי בטא, מעל 10 נחשב הריון. מאחלת לך בטא גבוהה ומוצלחת
  • אצלי הבדיקה הביתית אף פעם לא שיקרה... לדעתי מדובר בהריון!!!! בבדיקת דם בודקים ערכי בטא, מעל 10 נחשב הריון. מאחלת לך בטא גבוהה ומוצלחת
  • תודה רבה חברה לעבודה אמרה לי מעל 100 זה היריון הייתכן?

מיקמיק
  • אני יודעת שמ25 זה הריון .
    בהצלחה
  • אם תבדקי בפורום אחורה תראי שיש הרינות שהתחילו מבטא נמוכה מ 25. מעל 100 זה הריון ודאי... חכי לתוצאות....
  • אז.. מאיזה סיפרה זה בטוח לא היריון ?

מיקמיק
  • לדעתי אכן מדובר בהריון שהבדיקה יוצאת חיובית זה אמין אבל אם היא יוצאת שלילית זה לא תמיד אמין ולכן עדיף להסתמך על בדיקת דם מה שכן שמעתי על המון בנות שנקלטו באופן ספונטני אחרי צילום רחם כי הצילום פותח שם משהו מאחלת לך בהצלחה ואמן שאני באמת צודקת מחזיקה לך אצבעות
  • פחות מ 10 זה בטוח לא... ככל שיותר גבוה יותר טוב. מחזיקה לך אצבעות לבטא גבוהה וודאית
  • דרך אגב סחרחורות בחילות וכו' לא מופיעות בשלב זה הן מופיעות סביב שבוע שש בכול אופן זה מה שהיה לי וגם אל תשכחי שכול הריון זה משהו אחר ולא בטוח שיהיה לך תופעות לגיסתי לא היה כלום לא בחילות לא הקאות כלום רגיל לחלוטין היום היא כבר שלושה חודשים אחרי לידה.
  • אוף !!
    כל אחד אומר לי משהו אחר עכשיו דודה שלי אמרה שפחות מ- 5 זה בטוח לא..
    אני לא מבינה אין סיפרה קובעת וזהו?

עוד 3 שעות פליזזזזזז תחזיקו לי אצבעות

מיקמיק
  • בדרך כלל ליד המספר כתוב בקטן נגטיב או פוזיטיב נגטיב זה שלילי פוזיטיב חיובי אבל שתדעי כך גם אמרו לי האחיות באסותא אז זה וודאי מה שאני אומרת לך ואני מצטטת אותן "מעל 25 אנו מתייחסים לזה כהריון " תיכנסי כול חצי שעה לאתר סביר להניח שהתוצאות כבר יופיעו לפני השעה שלוש בהצלחה!!!!!
  • מאמי אם זה 2 פסים זה הריוןןןןןןןןןן!
    אל תהיי לחוצה הכל יהיה בסדר!
    אם יוצא בבדיקה ביתית חיובית היא אמינה מאוד
    ואם יוצא שלילי זה לא אמין
    חכי לבטא
  • באיזה קופת חולים את? בכללית בשעה כזו כבר יש תוצאות. תבדקי...
  • גם במכבי! תבדקי!
  • בנות יקרות

תודה רבה על התגובות
    אני בכללית ועכשיו בדקתי עדיין אין תוצאות.

מחכה בקוצר רוח

מיקמיק
  • אני לא מכירה אותך ונראה לי שאני בלחץ יותר ממך יש לי הרגשה שזה הולך להיות חיובי ובגדול ובשורות כאלה תמיד עושות לי טוב בלב מחזיקה לך
  • מחכה ומחכה מול מסך המחשב.....

נו כברררררררררררררררררררררררררררררררררר

מיקמיק
  • תודה רבה אוריני אני עדיין מחכה ....

זה ממש מוזר דיברתי עם מישהי שגם עשתה בדיקת דם היום והיא כבר ראתה תוצאות בשעה 13 ... האם כל אחד מקבל תוצאות בשעות אחרות או שאני פשוט לא יודעת איך בודקים

מיקמיק
  • באמת מוזר שעד שעה כזאת ועוד אין תשובה באיזה קופה את ?? מקרה הבדיקה נקראת hcg כמותי בטא וליד זה מספר אם את לא מצליחה בכול זאת לראות תתקשרי לקופה הם כבר בטוח יודעים בהצלחה
  • בא לי לבכות תעזרו לי לפענח
    מה זה אומר?

התוצאות:

5159IU/L

מיקמיק

מיקמיק
  • זה אומר שמזללללללל טובבבבבבב את בהריון בטא מהממת
  • תודה לכן בנות יקרות על התמיכה הרבה

מאחלת לכולכן עוד החודש הזה פרי בטן !!!!!!!

המשיכו להאמין... אין ייאוש בעולם !

מיקמיק

מיקמיק
  • מזל טובבבבבבבבב:)
    שיהיה הריון קל ותקין!
  • בשעה טובה!!! אני חושבת יהיו לך תאומים

• מזל טוב!!!!
  • איזו הפתעה!!!

מזל טוב

היריון קל ותקין
  • תודה רבה לכולן

אתן מקסימות לוויתן אותי בכל התהליך מאחלת לכל אחת ואחת מכן פרי בטן עוד החודש הזה

חשוב לי לתת טיפ ..

השתדלו לא להתעסק בזה.. לא לחשוב על זה.. פשוט תמשיכו לחיות רגיל וזה יבוא מעצמו בעזרת השם

מי שעוד לא זכתה לבקר בכותל זה הזמן

בהצלחה לכולן מחזיקה לכל אחת ואחת מכן

מיקמיק
  • בטא מהממת!!
    איזה אושר!!
  • סיפורים שרק נותנים כוח להמשיך...!!!!
    שיהיה בשעה טובה מותק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה