היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי לכולן עשיתי כבר 3 הזרעות שלא צלחו והחודש עשיתי צילום רחם (לכן בחודש זה לא עושים טיפול) המחזור מאחר לי כבר 6 ימים מצד שני זה לא חוכמה כי אני בעייתית עם מחזור יש חודשים שאני לא מקבלת בכלל ואז אני נוטלת כדורים כדי לקבל אתמול התקשרתי לרופאה שלי ועדכנתי אותה כי יש עיכוב במחזור היא אמרה לי לעשות בדיקת היריון ביתית עשיתי בדיקה איך שהגעתי הביתה והבדיקה יצאה חיובית !!! פחדתי לשמוח .. שלחתי את בעלי לקנות עוד 2 בדיקות ועד שהוא בא שתיתי המון המון מים עשיתי בדיקה נוספת אבל יצא קו 1 התבעסתי.. (אני חייבת לציין שהשתן היה ממש בצבע לבן בגלל המים כנראה ששתיתי ) החלטתי לחכות לבוקר. כמובן שלא התאפקתי קמתי ב 4 בבוקר ועשיתי בדיקה נוספת יצא חיובי ... מאחר ואני לא מרגישה עייפות סחרחורות ואין לי הקאות אמרתי נרוץ לעשות בדיקת דם התוצאות יופיעו באתר אחרי השעה 15 אני ממש בלחץ !!! דרך אגב מישהי יודעת איך אני מפענחת את תוצאות הבדיקה ? מרוב שהייתי בלחץ שכחתי לשאול
מיקמיק
מיקמיק
20 תגובות
עמוד 1
הבדיקות הביתיות שעושים אותם בבוקר- הם הרבה יותר מדויקות משאר משך היום, לפי דעתי- אם ראית בוודאות 2 פסים- אז מגיע לך מזל טוב ולגבי הבדיקת דם- כל עוד הבטא גדולה בערך מ-20- אז יש הריון. אל תשכחי לעדן אותנו!!!
הכלל שאני יודעת הוא שהבדיקה שלילית יכטלה להיות שאת כן או לא בהריון אבל ברגע שרואים 2 פסים אין ספק.... אלא אם כן את לוקחת איזהשהם הורמונים שכוללים HCG... אבל בטה זה בדאי יותר, בהצלחה!!!
לורנה
הבנתי.. תודה לכן
בוודאי שאעדכן
בשורות טובות והצלחה לכולן
מיקמיק
היי מיקמיק !
איזה יופי אז יכול להיות שנקלטת טבעי בסופו של דבר? כי כתבת שארי 3 הזרעות שלא צלחו.....
מחזיקה לך אצבעות !!
יש לי שאלה , איזה כדורים לקחת כדי לקבל מחזור? אני קיבלתי דופסטון ואני מאוד חוששת להתחיל לקחת.
בשורות טובות ויום מקסים
כן טבעי, אומרים שאחרי צילום רחם קל להיקלט מקווה שזה שיחק גם אצלי עוד מעט אבדוק תוצאות באתר (בינתיים אין..)
ההזרעה הראשונה שלי הייתה בלי איקוקלמין אז נטלתי פרוברה כדי לקבל מחזור 2 ההזעות האחרונות עם איקוקלמין (אז לא נוטלים פרוברה)
בהצלחהההההההההההה
מיקמיק
יו נשמה איזה משמח!!!! המון המון מזל טוב דווחי לנו כמה הבטא :)
זה ממש מוזר דיברתי עם מישהי שגם עשתה בדיקת דם היום והיא כבר ראתה תוצאות בשעה 13 ... האם כל אחד מקבל תוצאות בשעות אחרות או שאני פשוט לא יודעת איך בודקים
מיקמיק
מיקמיק
בא לי לבכות תעזרו לי לפענח מה זה אומר?
התוצאות:
5159IU/L
מיקמיק
הפענוח אומר שמגיע לך מזל טובבבב את בהריון ואפילו נראה לי שבוע 5
הפענוח אומר שמגיע לך מזל טובבבב את בהריון ואפילו נראה לי שבוע 5
את בטוחה?????
יואו עד שאני לא אשמע את זה מהרופאה שלי לא אהיה רגועה !
מיקמיק
מזל טוב מתוקה !!! שיהיה לך הריון קל ונעים
תודה לכן בנות יקרות על התמיכה הרבה
מאחלת לכולכן עוד החודש הזה פרי בטן !!!!!!!
המשיכו להאמין... אין ייאוש בעולם !
מיקמיק
מיקמיק
חמודה
כן בטוחה.. מעל 1000 זה הריון ודאי.. המון מזל טוב....
כן בטוחה.. מעל 1000 זה הריון ודאי.. המון מזל טוב....
מזל טוב יפה!!!!!
את בהריון בוודאות!!!! מזל טוב נשמה!!! שימשיך תקין ומהממםם!!!!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***