החלטה לא פשוטה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אני אנסה לעשות סדר בדברים כדי שתבינו פחות או יותר את הרקע.

היחסים שלי עם חמתי בהתחלה היו לא פשוטים, היו כמה תקלים לא נעימים ונפגעתי מהם הרבה, היה ביניהם לבין בעלי מין ריב כזה על כל מיני דברים בעיקר זה שהם התערבו לו הרבה בחיים והוציאו אותי השעיר לעזאזל שכאילו אני זו שמסכסכת, בקיצר לא אפתח את הכל אבל בואו נגיד שבמשך חצי שנה הייתי בוכה המון כל פעם שהייתי נזכרת בזה, ועד היום קשה לי להשתחרר מהכעס ומהזכרונות הלא נעימים של איך שקיבלו אותי למשפחה על ההתחלה.

היתה תקופה שאני ובעלי דיי התרחקנו מהם וגם מאוד כעסתי עליהם על כמה דברים שלא קשורים למה שהיה. והיו כמה פעמים שניסיתי להתקרב אבל היה לי מאוד קשה כי חמי וחמתי הם באמת אנשים טובים אבל הם אנשים לא קלים, צריך לדעת הרבה דברים לסנן כשמתקרבים אליהם ולי זה קשה מאוד.

בכל אופן יצא לא מזמן ששמעתי ממישהי שקרובה אלי שחמתי דיברה איתה שמאוד כואב להם שאנחנו לא קרובים אליהם והם מאוד היו רוצים להתקרב ואנחנו אלה שהתרחקנו ועוד כל מיני דברים.
    אחרי השיחה הזו דיברתי עם אמא שלי שהיא באמת מאוד רוצה שאני וחמתי ניהיה קרובות אחת לשניה, ובאמת התחלתי לאט לאט להתקרב וחמתי הלכה איתי וקנתה לבת שלי נעלי צעד ראשון מדהמיות ובאמת ראיתי שהיא שמחה מהטיול הזה בעיר איתי ולמחרת התקשרתי להגיד שהיה כיף ותודה רבה ובאמת אני בטוחה שהיא רואה שאני משתדלת להתקרב. ואי אפשר שלא לראות שהיא באמת מאושרת מזה.
    אני יודעת שלמרות כל מה שקרה הילדים שלי ירוויחו עוד סבתא נהדרת כי הם באמת מעניקים וקונים ונותנים המון אהבה. ואני יודעת שאני עושה את הצעד הנכון בזה שאני מורידה מעצמי ומשתדלת מאוד להתקרב אליהם ולהתקשר הרבה.
    אמא שלי גם דוחפת אותי כי היא נלחמה על זה שהיא וסבתא שלי (חמתה) יהיו קרובות למרות שהיו המון תקלים איתה ועם חמתה ועם גיסתה ואמא שלי לא ליקקה דבש אבל היא עשתה את זה בשבילנו ובאמת קיבלנו סבתא מדהימה ומפנקת וזו אחת הסיבות שהיא דוחפת אותי להתקרב.

עכשיו לענייננו . אחרי החפירה הארוכה שכל הכבוד למי שקראה עד לכאן חחח
    אמא שלי מיעצת לי להכניס אותה גם לחדר לידה
    כן, שכחתי לספר לכן, אני בהריון שבוע 16
    מצד אחד אני יודעת שהיא ממש תשמח, כי יש לה רק בת אחת שגרה רחוק ולא עושה רושם שהיא הולכת להתחתן בשנים הקרובות והיא גם שאנטי באנטי כזאת לימודים ואז להזרק תקופה בהודו וכל מיני כאלה והיא בעצמה אומרת שזה לא בראש שלה בכלל בתקופה הקרובה, אז אי אפשר לדעת אם לחמתי יצא בשנים הקרובות להכנס לחדר לידה עם הבת שלה.
    ואמא שלי אמרה שזה ממש ישמח אותה , וכמובן גם בעלי אמר שכדאי.
    בעקרון לא כלכך אכפת לי למרות שאני קצת מתבישת ואני באמת יודעת שהיא תשמח ואנחנו עכשיו באמת מתקרבות, אבל.
    פתאום עולים וצפים הזכרונות מההתחלה ומכל הכאב שעברתי עם המשפחה של בעלי
    ואז אני ממש לא רוצה שהיא תכנס איתי .
    אני לא יודעת איך להתשחרר מהכאב הזה ומהזכרונות האלה, ואני באמת בן אדם שלא נוטר טינה, אבל על הסיפור הזה קשה לי מאוד להתגבר ולהשתחרר ממנו.
    תנסו לשים את עצמכן במקומי...
    מה הייתן עושות?
    קרה לכם שנפגעתם עד כדי בכי וכאב תקופה ארוכה והצלחתם להתשחרר מזה ולסלוח?
    מישהי פה הכניסה את חמתה לחדר לידה?

תודה לכן יקרות שלי על האוזן הקשבת
    אני שמחה שהצטרפתי אליכן
23 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שלכל דבר יש את הגבול שלו.

יש להתקרב לחמותך ולתת לה להרגיש רצויה , ויש להתקרב יותר מדי.

גם לי ולחמותי היו ימים טובים יותר ואני עדיין כועסת על הרבה דברים שהיא עשתה לי בעבר כולל להיכנס ביני לבין בעלי כל הזמן בעקיפין דרכו וללחוש לו באוזן דברים שלא מוצאים חן בעיניה.
    גם אני למדתי להסתדר איתה והתקרבנו אבל היא יודעת את מקומה ואני את מקומי.

לידה היא דבר אינטימי ומרגש ואישי כל כך ולא נראה לי שזה גם זמן להיות בו עם חמותך- את יכולה פתאום לזרוק איזו צעקה או קללה בלי שתשימי לב והיא תיפגע עד עמקי נשמתה, זה לא הזמן שבו את יכולה לשלוט בעצמך ולשמור על נימוס מינימלי.

אני הייתי אומרת תודה יפה
    אבל לא תודה
    ואם ההצעה הזו עוד לא עלתה מול חמותך
    אל תעלי אותה ותמשיכי בהריון שלך בשקט
    אני בעד להיות קרוב אבל לא קרוב מדי...

שיהיה בקלות

• יש הרבה במה שאת אומרת
    וגם אני חשבתי על זה הרבה
    מצד אחד אני באמת רוצה להתקרב אליה ולשמח אותה
    אבל אני זוכרת שבלידה שלי חוץ מלאמא שלי לאף אחד לא הרשתי להכנס
    אפילו לא לאחיות שלי.

ההצעה עוד לא עלתה מול חמתי
    בגלל זה החלטתי להתייעץ איתכן לפני שאני עושה צעד כלשהו

אני אקח לתשומת ליבי מה שאמרת
    תודה רבה
  • קודם כל בשעה טובה על ההריון.
    את אמא שלך את הכנסת לחדר לידה?
    אני חושבת שלידה זה משהו מאד מאד אינטימי, שחולקים אותו עם מישהו שאוהבים וסומכים עליו ולא מתביישים ממנו.
    אם יש לך מחסום כלשהוא אז לפי דעתי הזמנה לחדר לידה זה יהיה מוגזם מדיי.
    לחמותי אין בנות בכלל, בעלי הוא בן יחיד.
    ה"מחווה" שלי אליה היתה הזמנה להיות איתנו ביחד בסקירת מערכות שנייה. (שהבדיקה היא חיצונית ולא ואגינאלית).
    וגם אני חושבת שיש לוותר לפעמים (כמובן בגבולות הטעם הטוב) למען ילדינו שהם ירוויחו עוד סבתא!

[
  • אני אפילו את אמא שלי לא הכנסתי לחדר לידה!
    מבחינתי זה רגע הכי אינטימי שקיים, ורק בעלי היה איתי,והיה הכי טוב ורגוע
  • לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
  • וזה רגע כ"כ אינטימי ומרגש...
  • איזה מקסימות אתן
    אמא שלי נכנסה איתי לחדר לידה בלידה של הגדולה שלי והיא היתה הכי מדהימה ומרגיעה בעולם.
    לסקירת מערכות אני לוקחת את חמתי איתי היא יודעת את זה כבר, גם בגדולה שלי היא היתה וממש התרגשה וגם עכשיו החלטתי שהיא תיהיה איתי כי באמת שזה שטויות ולא אכפת לי.
    את הענין של החדר לידה אמא שלי הציעה חמתי לא יודעת על זה כלום, היא לא נראה לי חושבת שאשקול את הכיוון הזה בכלל, במיוחד שאני דיי מתבישת ובמיוחד בלידה שזה ממש אינטימי ורגיש.
    תודה לכן בנות יקרות
  • בלי שום קשר ליחסייך עם חמותך לידה היא לא חגיגה לחבר׳ה ולמשפחה!!! לחמותי אין בנות בכלל, אנחנו 3 כלות וכולנו ביחסים מצויינים איתה והיא סבתא נהדרת , אבל אף אחת מאיתנו לא העלתה בדעתה להכניס אותה לחדר לידה!! אני ממש לא צריכה שהיא תצפה באיבריי האינטימיים ועוד בזמן שהם נראים הכי לא טוב!!!! יש גבול לכל קרבה. חמותי חיכתה מחוץ לחדר הלידה ביחד עם אמא שלי ובעלי היה איתי בפנים.
  • אני עם גלי לחלוטין

מניסיון
    את תפגעי עוד בעתיד
    בטוח!!!!!
    חמות זה לא עם יציב
    וככל שמתקרבים יותר
    ככה חשופים ליותר בעיות
    לדעתי
    צריך לשמור על יחסים טובים
    אבל לא להסחף

אם תעשי את הצעד הזה
    ועוד כמה חודשים היא תפגע בך
    את תכעסי על עצמך מאוד!!!

• ענית לעצמך.
    אם את מתביישת, הדבר האחרון שאת צריכה זה מישהו שאת מתביישת ממנו בחדר לידה.
    אני חושבת שסקירת מערכות זו מחווה מאד יפה ומאד מקרבת, היא סוג של נכנסת לך לרחם אבל בשליטה, ומבלי לחשוף את עצמך.
    [
  • היי נונילה
    הקשבתי לעצתך והתחברתי לפורום..דיברנו לפני כמה ימים בצאט..
    מזל טוב על ההריון!! שיהיה קל ותקין
    בקשר לשאלתך, יש גבולותתת אני לא הייתי מכניסה את חמתי לחדר לידהה זה חויה פרטית ואינטימית כל עוד לא אמרת כלום גם אל תגידי....
  • אני חושבת שלהתקרב לחמותך זה נהדר ומבורך ומי ייתן ובאמת תפתחו דף חדש ונקי
    עם זאת, אני חושבת כמו גלי ושאר הבנות, יש גבול לקרבה שיכולה להיות ביניכן.
    ואני במקומך לא הייתי מזמינה אותה ללידה, זו חוויה אינטימית ומצב הכי פגיע בו אישה יכולה להמצא
    לכי תדעי איך הלידה תתקדם, מה יהיו החשקים והרצונות שלך, מה תגידי תוך כדי הלידה...
    את באמת רוצה שחמתך תהיה שם ותהיה עדה לכל המתרחש? שאולי אף תרצה להביע דעה ועמדה בנוגע למהלך הלידה?
    לדעתי, עדיף שלא...

• אתן צודקות!
    בעצם כולכן חיזקתן פה את מה שהרגשתי בפנים.
    לא נראלי שאציע לה להכנס איתי. זה באמת אינטימי מידי ובאמת מה שחסר לי שהיא תביע עמדה לגבי משהו בלידה אני מסוגלת להתפוצץ עליה.
    ובאמת הענין הזה שעוד אפגע ממנה ואז אכעס על עצמי שהכנסתי אותה ההואממש נכון!!

תודה לכן בנות יקרות

ושרית ברוכה הבאה אני שמחה שהקשבת לי
  • ב"ה היחסים שלי עם חמתי בלי עין הרע- באמת טפו טפו טפו

לענין החדר לידה- בסוף כן הכנסתי- והיא עזרה לי יותר מאמא שלי שקבלה את שוק חייה לראות אותי סובלת
    היא החזיקה לי את הרגל

בלידה הבאה גם אקרא לה בע"ה

אבל לאור היחסים שתארית- לא ממש יודעת אם היתי מכניסה
    יש לך קצת זמן עד הלידה אולי היחסים השתפרו

• יש לי פתרון בשבילך... ככה אני עשיתי...

חמותי הייתה איתי בחדר לידה רק בשלב ההתחלתי ואמא שלי כמובן כל הלידה... מותר 2 מלווים... אז בהמשך בעלי נכנס במקום חמותי וככה היא הייתה מרוצה
    אני בתחילת ההריון מאוד התנגדתי וחמותי נורא לחצה עליי שהיא רוצה להיכנס ושאין לה בנות וכו.... ולבסוף מצאתי את הפתרון

• יש לי פתרון בשבילך... ככה אני עשיתי...

חמותי הייתה איתי בחדר לידה רק בשלב ההתחלתי ואמא שלי כמובן כל הלידה... מותר 2 מלווים... אז בהמשך בעלי נכנס במקום חמותי וככה היא הייתה מרוצה
    אני בתחילת ההריון מאוד התנגדתי וחמותי נורא לחצה עליי שהיא רוצה להיכנס ושאין לה בנות וכו.... ולבסוף מצאתי את הפתרון

• לא קראתי את כל התגובות
    אבל התגובה שלי היא:

בשום פנים ואופן לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    בלי הסברים
    פשוט לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• יקירה שלי
    אני וחמותי מאוד קרובות ואוהבות באמת אחת את השניה אפילו עבדנו יחד 8 שנים.
    אבל להכניס אותה לחדר לידה?! ממש לא נראה לי. האמת שבלידות שלי רק בעלי נמצא איתי ברגע האמת.
    חמותי ישבה לצידי בזמן הצירים בסבבה אבל ללידה עצמה כולם יצאו החוצה.
    רק אני ובעלי נמצאים ברגע שהילדים שלנו מגיחים לאוויר העולם, אח"כ בכייף אין בעיה.
    אני גם בכייף הזמנתי אותה ואת חמי המקסיםםםםם לבוא איתנו לאולטרסאונד
    תשקלי את זה .....
  • קודם כל כל הכבוד לך על המאמץ!!!
    דבר שני - למה את חייבת להחליט כבר עכשיו מאמי? יש לך עוד הרבה זמן עד ללידה בעזרת השם, עד אז את גם תפתחי את היחסים עם חמתך, לטובה או לרעה ותראי סמוך לתקופת לידה מה את מרגישה. אולי תתקרבו כל כך שתרגישי יותר בנוח? ואם לא, גם זה בסדר. אין מה לעשות, חמות זה לא אמא ואני גם לא חושבת שאם את תכניסי אותה זה יהווה תחליף לכניסה עם הבת שלה.

• חחחחחח מיה.

לילה. זה דווקא נראה לי לא משהו.כי זה כאילו שתכנס ואז שהלידה מתחילה אז שתעוף. אני לא מסוגלת להגיד לה כנסי עד תחילת הלידה ואז תצאי החוצה . זה נראה לי ממש מעליב כי היא לא ביקשה ולחצה.
  • תיראי... לי אין חמה אז לא הייתה לי שום דילמה לגבי זה
    אבל אני מסתכלת על המשפט שלך שאומר ״אני לא רוצה להכניס אותה לחדר לידה״
    מבחינתי זה אומר הכל!
    בלידה עצמה את צריכה לראות פרצופים שכן יקלו עלייך ויגרמו ללידה לעבור
    קצת יותר בקלות לכל דבר יש גבול ואת יכולה גם להתקרב אליה בדרכים אחרות
    [/center]
  • על אף שלא קראתי את התגובות כי אני ממהרת אענה את תשובתי

אני וחמותי ביחסים מעולים בלי עין הרע ועם הרבה שתיקות והפלגות מצידי
  • תודה רבה לכן בנות יקרות. אני חושבת שלבינתים אנ בתקופה הזו אני באמת מרגישה שזה לא נכטון לי.
    אני עם ראש פתוח לשינוים שאולי באמת היחסים ישתפרו פלאים בתקופה הזו.
    אבל לעת עתה זה באמת לא מרגיש לי נכון אז באמת לא אגיד כלום על זה בינתים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה