יש כאן בנות שהשאירו שנתיים בגן חובה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש בדילמה לגבי שנה הבאה....מבחינת הגיל זה גבולי כזה.. ואני גם לא מרגישה שהוא מוכן מבחינה נפשית....
    עצות?? מישהי????

14 תגובות
עמוד 1
  • לשבת עם הגננת לראות מה היא ופסיכולוגית הגן ממליצות....

• באיזה גן הוא נמצא? (אני זוכרת שדיברנו שאנחנו גרות בשכנות)

בדיוק שבוע שעבר קיימתי שיחה עם הגננת לגבי הגדולה שלי (גם היא בחובה) והיא אמרה לי במפורש שהיא מוכנה לכיתה א'.
    אז מציעה לך קודם כל לקיים שיחה עם הגננת כדי לשמוע את דעתה.

לאיזה בית ספר אתם משויכים?
    אנחנו לרכסים.

בהצלחה
  • כן... דיברתי עם הגננת אני מחכה לשמוע מה היא אומרת..

• הוא בגן מורן... גם אנחנו לרכסים ב׳

• אז תשמעי קודם לדעתה של הגננת, לדעתי היא תדע יותר לכוון אותך
  • אלירן יליד ינואר ולכן מפספס שנה בכמה ימים.

הוא היה שנתיים בגן חובה.
    בשנה הראשונה בקבוצה של הקטנים יותר "ושמע" את החומר..... שלימדו את הגדולים יותר.
    בשנה השנייה, היה בקבוצה של הבוגרים וכבר ידע את החומר.

הוא עלה לכיתה א בגיל 6 ו-8 חודשים.
    אחרי חודש וחצי בכיתה א', כבר קןרא !!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הי עירית,

מאוד מעניין מה שאת אומרת... אומנם יש לי זמן עם זה אבל אותו סיפור יהיה לי עם דניאל בעוד שנתיים ואני תמיד הייתי בעד שהילדה שלי תהיה בסביבה של בוגרים יותר ולא להיפך.
    לכן בבוא העת, אלחם כדי "להקפיץ" אותה כיתה לפני כיתה א' (כמובן, בהתיעצות הגננת)

[
  • דיברתי עם הגננת היא אומרת שגם לדעתה הוא לא מספיק בשל , עכשיו צריך לחכות לתשובה של הפסיכולוגית של הגן
  • לפי דעתי עדיף להשאיר את הילד עוד שנה בגן..... כי בכל זאת זה גן !!!!!
    בבית פסר כבר אין את הזמן לשחק כלללללללללללללללל היום... כבר צריך להתחיל לשבת על התחת וללמוד...
    זה גם היה אחד השיקולים שלי.
    ( יכולתי לעלות אותו לכיתה א) אבל העדפתי להשאירו עוד שנה בגן.
  • האמת גם אנחנו חושבים ככה.... עדיף שיעלה לכיתה א׳ בוגר עם ידע ומוכן נפשית....נקווה רק שיאשרו לנו
  • אני השארתי את מוריה שנה
    היא לא היתה מספיק בשלה לעלות לא'
    אני ממש שמחה שהשארתי
    אני רואה השנה הרבה שינויים אצלה
  • לפי המלצת גננת גם את בני השארתי שנה שניה בגן בגלל היא בשלות רגשית . אני ממש ממש מרוצה מהחלטה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • תודה על העצות
  • גם אנחנו..
    כמה התלבטויות ומחשבות שוב ושוב אם אנחנו עושים את הדבר הנכון.
    והשנה ראינו כמה אנחנו עושים את הדבר הנכון..
    http://www.oogle.co.il/?friend=3580
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה