היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות!! אני קוראת קבועה באתר (כבר 4 שנים!!!) ולא תמיד מגיבה, ולא משתתפת פעילה מטעמים שלי... בכל אופן, לפי דעתי יש כאן בשלניות טובות, ואני אשמח לקבל גם מתכונים טעימים של מרקים ולא רק שמות מגרים... אז אני באמת אשמח - ותודה מראש לכל הכותבות!! נעמה
7 תגובות
עמוד 1
איזה מרקים את רוצה? באופן כללי יש את הבלוג של ניקי, יש שם תמיד מלא מתכונים שווים...
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים
חוץ מזה רץ אלנו חזק- מרק כתום: מבשלת עם טיפת א. מרק- בטטות, דלעת וגזר בנפרד- מטגנת המון בצל. אח"כ טוחנת את הירקות עם הבצל+ מלח פלפל מוסיפה מים לפי הצורך אבל משאירה את זה סמיך. בהגשה אפשר להוסיף בצל ירוק קצוץ.
מיכל
איזה סוגי מרקים את אוהבת? לדוגמא המרק שהכי מצליח אצלי בבית זה זה.. מרק כתום: בטטה 4-5 גזרים וחתיכת דלעת יפה - משתה ע״פ הטעם אני לא אוהבת הרבה בטטה אבל זה אישי..... בסיר שמה בצל, כרישה ושום עם חמאה/ מזולה מחכה שהבצל יהיה שקוף מכניסה את כל הירק כמה דקות ואז מוסיפה מיים יותר מהכמות שאני רוצה למרק כי חלק מתאדים.... וזהו ברגע שהירקות רכים טוחנת בסיר למרקם חלק.. תבלינים מלח פלפל אנגלי וציר מרק עוף( או אבקה) אני מעדיפה להכין ציר ולהקפיא..
שמנת לבישול אני מוסיפה בקערה כי כל אחד אוהב כמות שונה
איזה מרקים את אוהבת?? האמת לא חסר ברשת כפי שרשמו פה מאות מתכונים אם יש משהו ספציפי שבא לך תכתבי אני בטוחה שתהיה יותר הענות מאשר בכלליות למרקים...
תודה רבה לכל העונות! ותודה לך טלטול -כבר הספקתי להתאהב קשות באתר הזה חורף בריא, טעים ומחמם לכווווווווווווווווולם!!! נעמה
יש מרק פטריות /ברוקולי/עדשים וכו' יש מלא מתכונים שעוברים פה... ואם צריך משהו ספציפי רושמים ואז יש מי שמסייע.. חורף חם וטעים