היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שבשתיי ההזרעות הקודמות, עשו השבחה כמובן, ולמרות שחשבנו שיש בעית מורפולוגיה, עכשיו יש גם תנועתיות מאד נמוכה....
9 תגובות
עמוד 1
הזרע משתנה...שזה לא יטריד אותך ג׳יסי... אצלנו היתה בעיית תנועתיות שהשתפרה והפכה לתקינה בשתי ההשבחות שעשינו. לפתע התגלתה בעיה בריכוז....
והריכוז היה מצוין! בשתי בדיקות זרע שעשינו לפני כמה חודשים. כך שזה מראה כמה הזרע משתנה...
שזה לא מה שיטריד אותך הזרע משתנה אצל בעלי כל פעם תוצאה אחרת. בהזרעה גם מקרבים את כל הזרעים ליעד:)
כן אחרי ההשבחה הוא סבבה, פשוט בהתחלה כשלא הצלחנו טבעי כולם אמרו לי שאני סתם בלחץ והנה יש סיבות לעיכוב, הרופא אמר שזה בהחלט יכול להקשות על כניסה טבעית להריון.
שזה לא יטריד אותך מאמי...
יודעת משהו
ג'יסי כמו שבנות אמרו לך הזרע משתנה , אני לא חושבת שצריך להדאיג אותך מאמי. בהצלחההההההההההההההההה
/]
אוי מאמוש! אני מזדהה איתך, גם אצלינו הבעיה דומה לפחות עכשיו את יודעת שזה לא סתם, עדיף לדעת מה הבעיה מאשר לחיות בספקות...
וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.
תותי
חמודות אתן זה משהו.... האמת אני לא מודאגת מזה, כמו שאמרתי פשוט לא אוהבת שאנשים אומרים דברים שהם לא מבינים בהם, וזה רק מחזק את זה שכשאנחנו מרגישות משהו זה הכי נכון