הכנתי עוגיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כי הבנות כל היום בבית ולא היה לי שום דבר טעים וכי היה צריך משהו, אז הכנתי את העוגיות סנדוויץ עם ריבה.
    טעמו קצת במהלך הבוקר וכשרציתי ללכת לנוח השארתי להן על המטבח בשולחן כדי שאם יהיו מורעבות חלילה וחס יהיה להן זמין...
    ניסיתי לנוח, לא ממש נתנו לי היום (בלי לנקוב בשמות....) ופתאום מעין שואלת "מי זרק את כל העוגיות לפח?"
    קמתי לראות על מה מדובר, בדרך לפח שאלתי את יובל אם היא זרקה את העוגיות "לא" עם פרצוף תמים.....
    מסתבר שאכן כל העוגיות ניזרקו לפח לא לפני שלוקקה מהן כל הריבה....

טוב שהכנתי רק מחצי הכמות של הבצק. ממש זרקה את כללל העוגיות. כולן! מדובר על שתי תבניות של עוגיות....

11 תגובות
עמוד 1

• דייייייי
  • היא תמיד אוכלת רק את הפנים, לא משנה איזה עוגיות אלה....

• ]
  • אוי איזה מבאס

אבל לפחות היא לא הזניחה את הריבה

• יווווווו יש לה אומץ לילה הזו
  • במצבים כאלה לא ברור אם לצחוק או לבכות...

זה מזכיר לי שפעם הכנתי עוגת יומולדת והבהרתי לקטן שאסור בשום אופן לגעת כי מחר העוגה צריכה להגיע לגן. העוגה חיכתה בלילה על השיש, ובבוקר גיליתי חור ענק חפור באמצע העוגה, ואת הקטן ליד הטלוויזיה עם פה מלוכלך. שאלתי אותו מה קרה אז הוא אמר עם פרצוף הכי מתוק בעולם "מאוד רציתי". לעולם לא אשכח את הסיפור הזה ואת הפרצוף שלו באותו רגע.
  • אשכרה, אי אפשר לדעת אם לצחוק או לבכות....

• ואוו בייב בום הרגת אותי איזה חמודדדד
    פייס: ortal_hori

• בייבי בום - גדול!!!!!!!!!!!!!!!!
    דודה אורטל??????
    תוכיחי! ביום שני יש יומולדת למעין, שבועיים וחצי אחריה יש ליובל. תוכיחי באותות מופתים ומתנות שאת דודה
  • איך בא לי משהו טעים עכשיו!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה