היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי מע נישמע? אז הכאב ראש ממשיך בענק ואיתו הצינון שלא עוזב אותי שבוע. לדעתי זה סינוסיטיס לפי הכאבים. אין חום או כל כאב אחר. יש לכן תרופות סבתא? כי טיפות אף אסור לקחת וגם לא כל אנטיביטיקה. אוףףףף הראש
16 תגובות
עמוד 1
הכדור היחיד שמותר בהריון זה אקמול (הרגיל, לא של הצינון) לא מכירה תרופות סבתא נגד כאבי ראש... אבל שתדעי לך שכאבי ראש זו גם אחת מתופעות ההריון. גם לי לפני שבועיים כאב הראש במשך שלושה ימים! זה היה סיוט!!! תרגישי טוב
לדעתי זה סינוסיטיס אוףףףףףף
לא, אסור מאמי...אוף איזה באסה זה להיות חולה בהריון...
לכי לרופא משפחה ושהוא ימליץ לך מקסימום קחי אקמול ושימי מי מלח שמותרים בהריון תשתי תה חם ותנסי לנוח
רפואה שלמה
ממש באסה במיוחד בהתחלה שאני עם בחילות והקאות
מותר סטרימר בהריון תשתמשי בו ולגבי כדורים- אקמול
תרגישי טוב
תשתי מים ותסחטי לימון בפנים עם מעט סוכר זה עוזר...
מה זה סטרימר
מותר רק אקמול ומי מלח לאף... אבל לכל מקרה תקבעי תור לרופא אולי יהיו לו פתרונות שאנחנו לא חשבנו עליהם תרגישי טוב!
איך את מרגישה? מקווה שהלכת לרופא בכל מקרה יש בתי מרקחת שרוקחים מי מלח 3% שעוזר יותר מהרגיל אומרים שפרוסות תפוא על המצח עוזר לשתות חם... ותנסי לשהות בחדר חשוך וחמים ולהיות רגועה... למרות הכל את חייבת לשתות ולעזור לגוף שלך לצאת מזה ולאכול רפואה שלמה
היי גם אני סבלתי לפני שבועיים בערך מסינוסיטיס הראש התפוצץ לי שאפילו לא הלכתי לעבודה יומיים
מאמי אם זה סינוסיטיס את חיבת ללכת לרופא. והוא כמובן יביא לך אנטיביוטיקה שאפשר לקחת בהריון. אני לקחתי בהאיון עם הבת שלי והכל בסדר. אבל אסור להזניח סינוסיטיס זה יכול להחמיר וגם הכאבי ראש יחמירו. שונאת את זה
ציטוט:פורסם במקור על-ידי shanile1
היי מע נישמע? אז הכאב ראש ממשיך בענק ואיתו הצינון שלא עוזב אותי שבוע. לדעתי זה סינוסיטיס לפי הכאבים. אין חום או כל כאב אחר. יש לכן תרופות סבתא? כי טיפות אף אסור לקחת וגם לא כל אנטיביטיקה. אוףףףף הראש
מצטרפת לתשובות שאומרות שאסור להשתמש.. אין מה לעשות. אני יכולה להבין אותך. אסור לקחת דברים כאלה כמו דקסמול (מעניין למה.. זה מסקרן אותי) אבל אני כן יכולה להגיד לך שאני כן לוקחת סירופ טבעי שנקרא סמבוקיד של סופהרב (אולי יש מצב ששמעת על זה) הרי גם ככה זה טבעי עם ויטמנים והתייעצתי עם הרופא לגבי זה. אז את יכולה להעזר בזה. זה עוזר לצינון, שיעול. בקשר לתרופות סבתא, לי אישית זה לא עוזר בכלל.
לא טוב. אוףףף הכאבים לא עוזבים לרגע. בלילה קמתי לקחתי אקמול כי לא יכולתי לישון. עוד מעט אקח שוב. אני עם מוקסיפן. והכי כואב זה שקמים מהמיטה אני מרגישה כמו בומים סופר חזקים בראש.