היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כבר מזמן שלא יצא לי לפנק את בעלי ונורא מתחשק לי לעשות לו משהו לא יודעת מה אבל כל כך מגיע לו! הוא עוזר לי מלא והוא אבא פשוט מדהים לא יכולתי לבקש אבא יותר טוב לילדים שלי [/center]
8 תגובות
עמוד 1
למה שלא תסעו יחד לאיזה סופ"ש מפנק בבית מלון או בצימר? כולל מסאג'ים, ארוחה רומנטית במסעדה טובה וכד'....
כמה השקעה? האם להוציא כסף או משהו משל עצמך?
מיכלי חשבתי על משהו משל עצמי אולי איזו ארוחה רומנטית עם קינוח רומנטי להשקיע על משהו מכל הלב [/center]
נשמע טובבב ואחכ סקס פרוע!!!!
ארוחה רומנטית יין והשאר כבר ידוע
גם פתקים על המקרר\על המראה במקלחת זה נחמד, להזכיר לו כמה את אוהבת ומעריכה. ללא ספק יתאים ערב רומנטי בבית, לבד, עם ארוחה טובה וקינוח טוב
אם משהו מעצמך אז בהחלט ארוחת ערב רומנטית וטעימה עם איזה בקבוק יין אמבטיית קצץ חמה אפילו ליקנות לו איזה טרניג יםפה נעים ומחם לאחרי האמבטיה כמובן לכתוב לו משהו יפה
ואם משהו בעל השקעה כספית אז כמובן סופ"ש ביחד במידה ויש לך איפה להשאיר את תאיר אם זה רלוונטי מבחינתך